Når heldet er med én... Vol. #4

Love is in the air!

32_DateWup wup, har lige været på 24 timers date med manden!

Jeg har tidligere skrevet om, hvor vigtigt det er at pleje forholdet, når man får børn. Dette tidligere indlæg kan læses her.
I fredags havde vi sådan en forkælelsesdag…bare manden og jeg.

Vi startede med picnic nede ved kajen ved Amaliehaven. Restaurant Fyrtøjet, der ligger i Nyhavn, havde lavet en skøn picnickasse til os. Der var lækker mad i form af laks, charcuterie, paté, ost, frugt og grønt samt brød til. En kold hvidvin samt ternet dug var også lagt ved. Hyggeligt!

Efter vi havde spist kassens indhold, gik vi langs kajen ned til Langelinie…med en halv flaske hvidvin i hånden. Lidt teenageagtigt!
Selvom vi var godt mætte, så kunne man da godt lige knibe en lille softice ned. Man skal da have is, når man er ved Langelinie 😉

Retur mod Indre By, nærmere bestemt Samadhi Spa, som ligger tæt på Nytorv. Her stod den på ren selvforkælelse i form af 1 times RIGTIG GOD massage. Vi havde ryddet op i vores skur onsdag og torsdag, hvilket indebar flytning og sortering af 25-30 flyttekasser. Derfor synes vi selv, at den massage var velfortjent. Hvornår er en massage egentlig ikke det? 😉
Med skuldrene 30 cm. længere nede, hoppede vi i jacuzzi. Smoothie, cremant, frisk frugt og chokolade til at dyppe det i var linet op på kanten.
Slutteligt saltscrub og rainforrest-bruser… SÅDAN!

Aftenen sluttede af med 3 (læs 8) retters menu på yndlingsrestauranten Höst. Hvis I ikke har prøvet at spise på Höst før, så kom afsted! Virkelig hyggelig atmosfære samt yderst lækker mad. Man får virkelig meget for pengene. Som I kan læse overfor, så bestilte vi 3 retter, men med alle de små retter, der kom ind i mellem, så talte vi 8 retter til sidst. For os to endte regningen på under 1000 kr., og det var inkl. vin til hovedretten.

Meningen var egentlig, at vi ville tage på cocktailbar, men mor og far her var trætte, så vi tog hjem og nød en hel nat uden afbrydelser.
Man er jo næsten født påny dagen efter.

Nu skal sidste feriedag nydes, inden arbejdet så småt starter op…

Hyg jer alle sammen!
Nanna, mom with kids.

P.s. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at dette indlæg ikke er sponsoreret. Al forkælelsen har vi selv betalt for.

Husk at I kan følge Life With Kids på:
Facebook
Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når heldet er med én... Vol. #4