Frost mellem Disney og frustrerede familier!

Wife with kids

17_Love_KNNår man har et liv med børn, er der ofte også en 2. part involveret: Manden.
Man er selv røget et par trin ned af rangstigen, men manden er om muligt røget endnu længere ned.
Hvordan formår man at holde gang i kærligheden, når man har sorte render under øjnene, uredt hår og joggingbukserne er ens bedste ven?

Når man er på barsel (og specielt i starten), så er man i en symbiose med det lille barn. Der findes stort set kun én selv og guldklumpen i hele verden. Meget hurtigt synes jeg dog selv, at man begynder at savne at være kone/kæreste. Man savner intimitet – og man savner at være kvinde og ikke bare mor.
I hverdagene kan sådan nogle små ting som søde sms’er i løbet af dagen eller levende lys, når børnene er puttet, betyde rigtig meget. Men nogle gange skal der lidt mere til.
Da vi fik vores førstefødte, aftalte vi, at når baby og jeg var klar, så skulle min mand og jeg på date min. 1 gang om måneden. Det lykkedes for os at overholde. Den gang boede vi inde i København, så det var let lige at cykle i biografen, til en koncert eller ud at spise.
I mellemtiden er vi flyttet til Smørum – og med to børn bliver det faktisk lidt sværere at overholde. Nu er der to børn, der skal passes – og transporten frem og tilbage mellem hus og “hygge” er blevet forlænget og skal regnes ind i tidsplanen. Men det er ikke umuligt – og skal ikke ses som en hindring. Vi er oven i købet så heldige, at vi har bedsteforældre i nærheden, som gerne springer til som børnepassere.
Sidste efterår lavede vi desuden en aftale om at tage afsted på en forlænget weekend en gang om året…bare ham og mig! Det kan f.eks. til en europæisk storby eller en wellnessweekend i Sverige.
Det er så vigtigt at pleje tosomheden og ikke lade hverdagen gå op i leverpostejsmadder og vasketøj.
Et råd er at undgå at tale (for meget) om børnene, når man er afsted med manden…også selvom det er svært!
Nyd hinanden, nyd roen – og nyd at være en kvinde for en kort bemærkning!
Det er godt givet ud – også for børnenes vedkommende!

Mange hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frost mellem Disney og frustrerede familier!