Når heldet er med én... Vol. #3

Når heldet er med én… Vol. #4

Anton ved akvarieFredag d. 17/7: Sidste dag af vores lille, københavnske eventyr. På én måde sørgeligt – men også med en rigtig god fornemmelse i maven. Vi har fået udnyttet København fuldt ud – og vi har været intenst sammen på børnenes præmisser. Det var sådan set også turens formål.

Efter morgenmaden gik jeg op på hotelværelset og begyndte at pakke. Drengene tog hen på verdens største, mobile hoppepude (som jeg tidligere har fortalt om her). De sluttede også lige af med et besøg i hotellets legerum (som jeg har fortalt om her).

Den Blå Planet indgang

Efter udcheckning gik turen mod Den Blå Planet.
Oskar faldt i søvn på vejen, så han gik glip af lidt af udstillingen. Tilgengæld kunne man så hellige sig lidt kvalitetstid med Anton. Det er nu skønt!
Akvariet er inddelt i 3 områder: Nordlige søer og have, Tropiske søer og floder og til sidst Oceanet.
Hver dag er der flere events, som man kan overvære. Det kan f.eks. være fodring af de store fisk i Oceanet eller fodring af havoddere.
Vi overværede fodring af de store fisk i Oceanet. Det var en stor oplevelse. Guiden fortalte om de forskellige fisk, hvordan de levede og hvordan de spiste.
I området med Nordlige søer og have er der desuden røre-bassiner, hvor man kan komme til at røre fisk, søstjerner og m.m. Det er altid godt for de nysgerrige sjæle (store som små).
Vi kom hele akvariet rundt og endte med frokost på akvariets Spisestedet Øst, som ligger med udsigt ud over Øresund. Det er Meyers Køkken, der står for maden, og den er også rigtig lækker. Der er noget for alle aldre – og fisk er det gennemgående tema.
Drengene (både de små og den store) valgte Fish’n’Chips. Det var en succes…og så fik jeg også lidt fisk i dem 😉

Anton ved oversigt

Efter frokosten vendte vi glade og mætte hjemad. Mæt af lækker mad – men også mæt på skønne oplevelser igennem de sidste 4 dage.
Det har været en helt fantastisk tur, hvor vi har fået nydt vejret, København og hinanden.

En stor tak til både Børn i byen og ikke mindst DGI for sådan en skøn præmie! Hvor heldig har man lov at være?

Nu er denne føljeton slut!
Tak fordi I læste med… :o)

Store hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når heldet er med én... Vol. #3