Kender I www.vi-gør.dk?

Når heldet er med én… Vol. #1

RickshawI foråret vandt jeg en super fed konkurrence igennem Børn i byen… Og i sidste uge blev præmien indfriet.

Præmien var 3 overnatninger på DGI Hotel midt i København, adgang til deres Vandkulturhus og Bowling & Burger. Desuden blev der stillet turistcykler til rådighed og adgangsbilletter til Tivoli og Den Blå Planet.
Folk, der kender mig, ved, hvor glad jeg er for København, så det var med stor glæde, vi tog mod hovedstaden tirsdag d. 14/7.

Vi tog afsted omkring middag. Ved DGI Hotels hovedindgang blev vi budt velkommen af hotellets Sales Assistent, Lene Rosenkrands. Hun havde arrangeret vores ophold og havde blandt andet sørget for booking af bowlingbane og leje af super fed Rickshaw-cykel til os. I receptionen bød Michel os velkommen og fortalte lidt om den pakke, som vi havde vundet og hotellets faciliteter.
Da vores værelse ikke var helt klar endnu, slog børnenes sig løs i hotellets legerum. Her var alt, hvad et barnehjerte kunne begære. Stort lærred med Ramasjang, boldbassin, legetelt, stangtennis, tegnegrej og meget mere.
Efter en lille times tid var værelset klar. Vi fik et familieværelse, så der var plads til os alle fire.

Legerum

Da Halmtorvet nærmest ligger i hotellets forgård valgte vi at spise frokost der. Området omkring Halmtorvet og Sønder Boulevard byder på mange kulinariske steder. Der er alt fra almindelige caféer til mere eksklusive steder. Så der er lidt for enhver.

Efter frokosten gik vi lidt ned ad Sønder Boulevard. Så kunne vi også få lillebror til at sove. Planen var nemlig, at vi skulle spille bowling efter frokosten. Og det er altså lidt nemmere uden en nysgerrig dreng på snart to år.
Anton på snart 5 år fik sin bowling-debut hos Bowling & Lounge, som også er en del af DGI-byen. Det gik ud over alle forventninger. Der var bander, der automatisk kørte op og ned, når det var hans tur. Desuden havde de sådan en smart sliske formet som en drage, hvor hans kugle kunne trille ned af, så han ikke selv skulle kaste den. Smart!

Bowling

Da vi var færdige med at bowle, besluttede vi os for at cykle en tur på rickshaw’en. Det var godt nok hyggeligt at cruise igennem Vesterbros gader…nok mest for drengenes og mit vedkommende. Manden måtte svede lidt. Vi cyklede mod legepladsen på Skydebanegade. Den havde jeg hørt meget om. Ligesom mange andre af de store legepladser, der er i København, så er denne legeplads også indhegnet. Det er dejligt at vide, når nu ungerne tumler rundt. Der blev både rutchet, klatret og kørt med svævebane. Her kan man godt få mange timer til at gå.

Skydebanegade

Da der var gået et stykke tid, cyklede vi tilbage til hotellet. Her spiste vi burgere på deres restaurant Vestauranten. Appetitten var blevet stor oven på den oplevelsesrige dag.
Vi sov alle fire godt den nat!

I morgen kan I læse om vores dag nr. 2 i København.

Mange kærlige hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I www.vi-gør.dk?