Når heldet er med én... Vol. #2

Når heldet er med én… Vol. #3

Torsdag d. 16/7: Dag tre i København.
(Dag ét kan læses her – og dag to her).

Dagen startede som i går. Vi sov længe. Alt er selvfølgelig relativt, men når man er børnefamilie er alt efter 7.30 længe ;-). Og her vågnede Oskar, som den første, først kl. 8.30. God start på dagen!

Efter at vi havde indtaget morgenmaden, som vanen tro blev indtaget i Vestauranten, delte vi os.
Jeg fik lov at træne lidt i hotellets træningshus. Skønt! Samtidig gik Kasper og drengene hen på verdens største mobile hoppepude, som var opstillet i DGI-byen.
Da de kom retur, fik Oskar sin middagslur, mens Kasper og Anton tog i Vandkulturhuset.

Hoppepude

Omkring kl. 15 mødtes vi med en veninde på Halmtorvet, hvor frokosten blev indtaget på Café Apropos.
Derefter foregik resten af dagen i bedste turist-stil. Op på rickshaw’en og afsted. Første stop, Disney Store på Strøget. Det er en oplevelse i sig selv at besøge den butik. De er gået all-in i bedste amerikanske stil med prinsesser, tøjdyr og udklædning over det hele. Et sandt eventyr for børnene – og muligvis et sandt mareridt for forældrene – for man går da ikke tomhændet derfra. Og nej, det gjorde vi heller ikke. Anton blev udstyret med 6 superhelte-figurer – og Oskar fik 2 Cars-biler.

Op på rickshaw’en igen.
Næste stop, kanalrundfart med Canal Tours Copenhagen. En tur på ca. 1 time. Lidt en prøvelse med en dreng på under 2 år. Vi fik både set Nyhavn, Operahuset, Skuespilhuset, Christiania, Den Lille Havfrue og den store privatejet yacht, Eclipse, som ejes af rigmanden Roman Abramovich. Slap af en færge! Der kunne vi godt bruge en uge af vores ferie!

Kanalrundfart

Vel ankommet til lands cyklede vi mod Langelinie for at indtage dagens søde sager i form af is. Hvad er en sommer uden en amerikaner?
Aftenen blev sluttet af med sushi i Nansensgade. Yum yum! Det kan vi alle lide!

I morgen kan I læse om vores sidste dag i København…for denne omgang.

Hyggelige hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når heldet er med én... Vol. #2