Når heldet er med én... Vol. #1

Når heldet er med én… Vol. #2

Anton og MinionsOnsdag d. 15/7: Dag to på vores skønne miniferie i København.
(Dag et kan læses her).

Vi startede dagen med at sove længe. Skønt! Hvis man ikke kan gøre det i ens ferie, hvornår skal man så gøre det?
Morgenmaden blev indtaget i Vestauranten. Der var et stort udbud, så alle fire gik godt mætte fra bords.

Efter lidt “slåen maver” på værelset, skulle vi prøve DGI’s Vandkulturhus. Begge drenge er glade for vand, så det kunne kun blive en succes. Vi opholdt os mest i deres varmtvandsområde, hvor de har to bassiner: Gryden og Indsøen. Far havde købt en dykkermaske til Anton, så der blev dykket frem og tilbage, på ryggen og på maven. Oskar legede primært med de forskellige legesager og hoppede i fra kanten.
Hvad moren egentlig først troede blev en times tid i vandet, endte med to timer. Succesen stoppede, da vi skulle op af vandet. Der var dømt skrig og skrål fra Oskars side. Jeg svedte og smilede nervøst til de andre damer i omklædningen. Jeg gør det aldrig igen…før næste gang!

Efter Vandkulturhuset skulle vi bruge vores adgangsbilletter til Tivoli. Vi var dog ikke de eneste, der havde fået den idé, hvilket resulterede i RIGTIG MANGE mennesker. Lige dér var jeg faktisk glad for, at mine børn har den alder endnu, hvor det at prøve noget ikke er det vigtigste. Oskar tumler bare lidt rundt og er optaget af alt og alle omkring ham. Anton er bare lykkelig, hvis man kan fiske eller skyde efter noget. Så lykken var alligevel gjort!
Vi sluttede aftenen af med at spise endnu en gang i Vestauranten. Nu må det også være slut. Det ligger bare så dejligt tæt på hotellet.

AndedamI morgen kan I læse om vores 3. dag i København. Der legede vi rigtig turister ;o)

Mange hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når heldet er med én... Vol. #1