2 streger... Hvad så???

Pinse i København

Ih, jeg har lige haft den mest perfekte pinse i København.
Den var lige efter mit hoved: København, familie, tid og fantastisk vejr.

Lørdag tog vi mod København omkring kl. 10. Vi skulle til BørnefestiBAL i Østre Anlæg. Det begyndte kl. 11 – og vi havde sat hele dagen af til det.
Man kunne have frygtet en ny Frost-skandale, da næsten 12.000 havde meldt deres ankomst via Facebook. Men der stod erfarne folk bag arrangementet – og det kunne mærkes. Der var styr på det – og man følte ikke, at man blev kvalt i folk. Der var stadig plads til alle, om man ville sidde tæt på scenen eller længere væk. Jeg ved, at nogen brokkede sig over andre forældre, der ikke satte sig ned, så alle børnene kunne se. Dette har nok kun været et problem tæt på scenen, for der hvor vi sad, var det ikke problem.
Det var en dag smækfyldt med leg, glæde, musik, sol og generelt gode oplevelser. Vi var godt trætte, da vi vendte næsen hjemad sen eftermiddag. Men vi kommer gerne igen næste år.

BørnefestiBal

Om søndagen skulle min lillebror og hans barndomsven løbe Nykredit Copenhagen Marathon for første gang. Vejret var endnu en gang med os den dag – men nok ikke helt med løberne. Det var godt nok varmt.
Vi havde igen sat hele dagen af til at heppe dem igennem ruten. Vi startede vores heppen efter 2 1/2 km. Der så de stadig friske ud ;o). Efterfølgende støttede vi dem et par gange undervejs med vink, hujen og klap. De så stadig godt ud.
Løberne var hver udstyret med en form for chip, så man kunne følge dem via en app. Super smart! På et tidspunkt rundede de 39 km. Vi tænkte, at nu var de så tæt på, at det var sikkert, de kom i mål. Men pludselig røg min lillebrors signal tilbage til 35 km. Det var omkring RIGSHOSPITALET! Der var søster ikke meget værd! Jeg var sikker på, at der var sket ham noget. Det stod på i et godt stykke tid, så bekymringerne hobede sig op. Pludselig var hans signal med igen… Puha, en forskrækkelse! Teknik er noget værre noget! Endelig kunne vi tage imod dem ved målstregen. Der så de godt brugte ud – men meget stolte. Vi var ligeså stolte. Det var lige før, jeg knep en tåre over deres glæde og lettelse.

Marathon

Søndag startede med, at ungerne gudskelov sov længe. Alt er relativt, men de fleste børnefamilier kan skrive under på, at kl. 8.00 er længe. Efter morgenmad ville jeg løbe en tur på en af mine favoritruter: Rundt om søerne i København. For mig er løb et fristed, hvor jeg tit kan få styr på alle mine tanker. Mine ben var gode den dag. Jeg døjer ellers med skader i begge knæ samt mén efter bækkenløsning. Men jeg kunne hurtigt mærke, at jeg var ovenpå. Derfor fortsatte jeg, indtil jeg havde nået 10 km. Det kan godt være, at det kun er 1/4 marathon – men f*** hvor var jeg glad alligevel.

Alt i alt har jeg bare haft en super dejlig pinse med min familie!
Jeg håber også, at I har nydt vejret og hinanden!

De bedste hilsner fra Nanna, Mom with kids.

 

Husk at I kan følge Life With Kids på:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 streger... Hvad så???