Flid, fedt og nyd!

Frost mellem Disney og frustrerede familier!

16_FrostJeg bliver simpelthen nødt til at blande mig i debatten omkring det såkaldte Frost-Helvede i lørdags.
Modsat mange andre, så prøver jeg hverken at forsvare eller angribe nogen. Jeg prøver at belyse sagen fra to vinkler: De optimistiske arrangører og de frustrerede familier.

Lad os starte med sidstnævnte: De frustrerede familier. Ja, jeg var der selv med min familie og nogle venner – og ja, det der skulle have været en times koncert, var slut efter 20 min. Skuffende!
Men når det så er sagt, kære forældre, så husk på, at det var et gratis arrangement, lørdag middag, midt i København. Der kunne man nok have sagt sig selv, at der ville komme mange…rigtig mange. Så det er jo klart, at ikke alle kunne se og høre lige godt.

Og kære arrangører, her vil jeg også rette jeres opmærksomhed mod ordene: Gratis, lørdag, København.
I kunne også have sagt til jer selv, at der ville komme mange. I siger, at I havde regnet med ca. 3000… Der kom det tre-dobbelte. Om der kom 3000 eller 9000 mennesker, så synes jeg ikke, at Gammeltorv var det rigtige sted at vælge. I forvejen er Strøget godt besøgt hver lørdag… I formåede så som arrangører at “cutte” Strøget midt over ved at stoppe al trafik mellem Rådhuspladsen/Frederiksberggade og resten af Strøget. Dvs. at ikke bare familier blev frustrerede. Ganske almindelige handlende fik også en dårlig oplevelse ved det såkaldte Frost-Helvede.

Slutteligt vil jeg rose arrangørerne for idéen til sådan et arrangement. Jeg håber, at de vil gøre det igen… Et andet sted, med en bedre tidsplan, bedre PR og bedre planlægning generelt!

Og så kan vi vist ikke koge mere suppe på den episode.

Ha’ en god dag!

Med venlig hilsen Nanna, Mom with Kids.

 

Husk at man kan følge Life With Kids via:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flid, fedt og nyd!