Hej alle sammen!

Hej alle sammen!

NannaVelkommen til mit univers med to små drenge (fra 2010 og 2013)…

Jeg vil på bloggen komme ind på børnevenlige steder (primært i Storkøbenhavn), hvor der kan opleves, shoppes og spises sammen med de kære små… Desuden vil jeg også komme ind på, hvordan det er muligt at komme i form efter fødslen – og hvordan det er muligt at forblive i form – også med børnene på slæb ;o)

Jeg håber, at I vil følge mig…

Hilsner fra Nanna, lifewithkids.

2 kommentarer

 • Pia

  Hej Nanna. God idé – godt blogindlæg – jeg vil følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene saunte Simonsen

  hej Nanna.
  Spændende – jeg glæder mig til at læse lidt om det der med formen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej alle sammen!