Kunst på børneværelset

Hvad, hvem og hvorfor?

BloggermomsSom jeg skrev sidst, så er Life With Kids blevet en del af blogger-netværket Bloggermoms.dk.
Jeg vil her fortælle jer lidt mere om Bloggermoms – og hvorfor jeg har valgt at indgå aftale med dem.

Bloggermoms består pt. af 12 bloggernavne. Det er alle mødre, der fortæller om deres liv med børn. Alle 12 skriver på forskellige måder og om forskellige emner. Én er bosat i Dubai – andre i Smørum. Nogen har ét barn – en har 5. Nogen er på barsel – andre er tilbage på arbejdsmarkedet. Nogen kommer med fif og gode råd – én tegner sine oplevelser.
Som I kan se, så er vi meget alsidige, så der er lidt for enhver smag. Www.bloggermoms.dk er bestemt en side, der er værd at besøge.

Der var flere grunde til, at jeg indgik aftale med Bloggermoms.dk. Da jeg selv er ny i bloggerverdenen, så jeg det som en stor mulighed for at få gode råd og sparring af andre bloggere. Vores samarbejde er unikt, og vi er gode til at motivere og bakke hinanden op.
Det er næsten som om, at jeg har fået et dusin nye venner, selvom vi ikke har mødt hinanden endnu. Jeg glæder mig til det sker en dag, for jeg kan mærke, at det er nogle dejlige mødre, som jeg er heldig at blive kædet sammen med.

Af og til vil jeg dele deres forskellige indlæg på Facebook, så I kan læse med.

Læs med på Bloggermoms:
Hjemmeside
Facebook

Forårshilsner fra Nanna, Mom with kids.

Som læser på bloggen kan du nu få 10% rabat på både www.lookfantastic.com og www.hqhair.com. I skal bare skrive “BLOGGERSDELIGHT” som rabatkode. Det gælder helt frem til 30/6-15, så det er bare med at komme i gang med at pleje det vintertrætte hår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst på børneværelset