Glædelig jul!: Børn og gaveræs...

God “bag(h)jul” og godt nytår, alle sammen!

Juleaften i en sygdomsramt familie...

Juleaften i en sygdomsramt familie…

Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god og hyggelig jul med jeres familie samt en forrygende nytårsaften… Der har været lidt stille her på bloggen mellem jul og nytår… Det er der desværre en god grund til: Vores juleferie endte nemlig anderledes, end vi havde regnet med… Den har stået på uafbrudt sygdom hos familien siden første feriedag – og vi døjer stadig… De første 5 dage stod den på omgangssyge hos os alle, og efterfølgende har vi haft influenza og halsbetændelse, som vi stadig døjer med. Jeg er pt. på antibiotika for lungebetændelse, halsbetændelse og væske på ørerne.  Så nu får jeg en lille smagsprøve på, hvordan ørerbørn har det… Stakkels dem! For at ovenstående ikke er nok, så kan det lige toppes med nye kindtænder på vej hos Oskar samt fænomenet Night terrors, hvilket betyder, at han vågner skrigende og dybt utrøstelig hver aften/nat… Som I nok har gættet, så er overskuddet hos mor og far minimalt… Øv, det var ikke sådan ferien skulle være.
Som I har kunnet læse mellem linjerne i mit sidste indlæg, så var mit mål (min drøm?) en rolig jul med harmoniske børn… Den jul blev lige udfordret med en skrigende 1-årig og en 4-årig, der skiftevis pakkede gaver op – og kastede op i en spand… Argh!
Billedet øverst er faktisk fra selve juleaften, hvor julemanden kom på besøg – og Anton prøvede at mande sig op fra sit sygeleje (læg mærke til hans flotte juleoutfit!). Behøver jeg at fortælle, at julemanden også blev smittet med omgangssyge?

Et lyspunkt havde vi dog i ferien… Ihvertfald Anton og jeg. D. 29/12 var vi begge uden (læs: mellem) sygdom, så vi tog en tur i Tivoli. Kasper, der var syg, blev hjemme med Oskar, så det var en ren mor/storebror-tur… Så skønt – og tiltrængt! Når man har en lille en, der oven i købet er morsyg, er det sparsomt med den værdifulde tid…
Jeg havde vundet en konkurrence igennem Forlaget Langbortistan, og præmien var adgangsbilletter og turpas. Vi valgte at invitere Antons veninde, Olivia, hendes mor og Antons mormor med… Det var SÅ hyggeligt! Vi voksne fik nydt den flotte, sneklædte have – og ungerne hyggede sig med forlystelser, varm kakao og vafler… Billeder derfra kan I se på bloggens Instagram-profil: lifewithkidsdk.

Summa summarum: Det er en lidt hård tid – og tanken om at ferien snart er slut, gør mig mere træt, da jeg ikke har haft mulighed for at få ladet batterierne op… Derfor er dette indlæg ikke så langt… Jeg ville egentlig bare ønske jer et godt nytår!
Mit næste indlæg vil være til de kvinder (og mænd), der har et nytårsforsæt, der drejer sig om at komme i form…

Trods et lidt negativt indlæg, så håber jeg, at I vil følge mig ved at trykke på + øverst oppe… Det vil gøre mig glad! 🙂

Mange hilsner fra
Nanna, mom with kids.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!: Børn og gaveræs...