Hej alle sammen!

Velbekommen, alle sammen!

Den-franske

Mit første rigtige indlæg på bloggen kommer til at handle om spisesteder i København. Spisesteder som er børnevenlige – og dermed også mor-venlige 😉
Jeg har valgt tre steder ud, som jeg selv har rigtig gode erfaringer med… Det er tre forskellige steder, alt efter hvor gamle ens børn er, pengepungen og tid på dagen.

Den første jeg vil nævne er Den Franske Café, der ligger Sortedams Dossering 101. Denne café har været én af mine absolut foretrukne under begge mine barsler. Det er der flere grunde til: For det første er beliggenheden perfekt…lige ned til Sortedamssøen på hjørnet af Østerbrogade. Her kan man få lidt natur tæt på – trods beliggenheden ved den travle Østerbrogade. Hvis baby sover, så kan barnevognen sagtens stå uden for under opsyn – hvad enten man sidder indenfor og kigger ud af det store vinduesparti – eller man sidder uden for og nyder solen. Stemningen i caféen er dejlig afslappet – og deres menukort er traditionel cafémad, hvor man kan få f.eks. burger, sandwich og salater – og prisen er almindelige cafépriser. De har desuden adskilt børnemenu, hvor de små størrelser kan få lidt af hvert. I weekenden har de den populære brunch-buffet til 109 kr., og her kan børn op til 2 år spiser gratis med en betalende voksen. Børn op til 12 år kan få brunch-buffeten til halv pris (55 kr.). Caféen stiller både højstole og pusleplads til rådighed – og man er oven i købet velkommen til at amme på stedet.
www.denfranskecafe.dk
Caféen kan desuden findes på Facebook. Søg på Den Franske Café eller går ind via deres hjemmeside.

Det andet sted, jeg vil nævne, er RizRaz, der ligger St. Kannikestræde 19 i Indre by. RizRaz har ligget i Danmark i mange år – og de er kendt for deres vegetar-buffet til en billig penge. De har dog andre retter – her i blandt også børneretter, der ligger omkring 45-55 kr/stk.
Restauranten har, ligesom Den Franske Café, højstole og pusleplads til de små. Og her kan de små (op til 3 år) spise gratis, når en betalende voksen vælger buffeten… Her er nok at tage af for de små.
Børn mellem 3-12 år kan få frokost-buffeten til 35 kr. og aftenbuffeten til 49 kr. Desuden kan de for 25 kr få sodavand ad libitum.
Man kan desuden vælge at holde ens barns børnefødselsdag på RizRaz… Foruden den lækre mad, så sørger stedet også for festlig opdækning af bord og balloner. Det er et sundere alternativ til børnefødselsdagene på McDonald’s.
www.rizraz.dk

Det sidste sted, jeg vil nævne i denne omgang, er La Rocca, der ligger i Nansensgade-kvarteret – nærmere bestemt Vendersgade 23.
Når man har været der én gang med børn, er man ikke i tvivl om, at børn er mere end velkomne i den flotte, autentiske, italienske restaurant. Også her er der højstole – og for de lidt større børn er der indrettet et legeområde med bl.a. et tv, der viser børneudsendelser samt diverse legeting.
Køkkenet er italiensk, og man kan tit høre personalet tale højt til hinanden på dette smukke sprog… Meget autentisk! Prisklassen er i den lidt højere ende, hvor en hovedret koster mellem 119 kr for en pizza og 259 kr. for en kødret.
Her kan man altså tage hen, hvis man skal være lidt finere på den, men stadig vil have børnene med.
www.larocca.dk

I mit næste indlæg, som kommer i næste uge, kan I læse om, hvorvidt det er muligt at få gjort juleshoppingen hyggelig sammen med børnene… Kan det lade sig gøre?

Mvh. Nanna, mom with kids.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej alle sammen!