Kender I den uperfekte mor?

Bikini Bootcamp version 2

14_BootcampDe fleste mødre (og nok også fædre) ved, hvordan en post-gravid/post-ammende krop kan se ud… Tyngdekraften spiller en (lidt for) stor rolle. Personligt var jeg tynd nok efter sidste graviditet, men det hele var sgu lidt slapt. Derfor besluttede jeg i juni sidste år at gennemføre Anne Bechs Bikini Bootcamp. Det var 28 dage med træning stort set hver dag samt kostvejledning. Sidstnævnte gik bl.a. ud på, at jeg slet ikke måtte få nogle af de hurtige kulhydrater i de 28 dage (ex. ris, pasta, brød, kartofler…og slik)… Og her taler vi altså om Coockie-monsteret: MIG! Uha, det skulle man lige vænne sig til rent mentalt. Men allerede efter en uge kunne man se resultater på maven… Den var slet ikke oppustet, som den plejer. Så får man altså blod på tanden til at fortsætte. Motivation er sindssygt vigtigt, når man skal i gang med sådan et projekt.
Jeg havde i starten sagt til mig selv, at jeg kun ville bruge bogen som guideline. Jeg havde ikke mulighed for at følge den slavisk, da jeg havde lille Oskar, som jeg var på barsel med på daværende tidspunkt. Men lidt god planlægning, fleksible bedsteforældre og en opbakkende husbond gjorde, at jeg faktisk kunne fuldføre projektet.
Resultatet efter de 28 dage talte for sig selv: Kiloer var røget, kroppen var strammet op – og vigtigst af alt; velværet var i top. Jeg blev enig med mig selv om, at det vil jeg gøre hvert år lige inden bikini-sæsonen begynder.
Men hvorfor kun dér? 28 dage med så meget fokus på kost og motion er svært at få til at gå op med et liv med arbejde, 2 små børn, og hvad den sparsomme fritid ellers byder.
Derfor har jeg besluttet, at her efter påske vil jeg prøve at kaste mig ud i en light-udgave af bikini-bootcampen. Den skal stadig stå på ingen hurtige kulhydrater. Motionsdelen bliver en skrabet udgave pga. manglende tid (men lidt har jo også ret!). Jeg satser på at være aktiv 30 min. hver dag, men konditionstræningen bliver sparsom. Jeg håber på at komme ud at løbe 2 gange om ugen, resten af tiden vil være muskeltræning og pilates hjemme på stuegulvet.
Jeg tror og håber, at hvis jeg er nok fokuseret på maden og søvnen, så vil der komme lidt resultater.
Jeg er spændt på resultatet, om man faktisk kan se resultater, selvom man kun følger bootcampen delvist.
For de der er interesseret i at høre om forløbet, så vil jeg ugentligt komme med opdateringer på Facebook…hvis jeg tør!
Wish me good luck! Når nok om det, nu vil jeg slutte, jeg har lige en masse slik, der skal konsumeres, inden diæten begynder…

Hygge hejsa fra Nanna, mom with kids.

 

Husk at I kan følge Life With Kids på:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

4 kommentarer

 • Line

  Sødeste påske-Nanna! Jeg kan anbefale dig at kigge lidt på Skyhøj Forbrænding af Anna Bogdanova (jeg mener, det staves sådan) Det kræver kun 4×15 min hyggetid med kettlebells, og jeg har dyrket yoga ved siden af. Knap så striks som bootcampen, derfor er det nemmere, i hvert fald for mig, at følge hendes programmer. Jeg håber, du har det skønt, hils de søde folk på Søager :-*
  Knus og tanker Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mom with kids

   Det lyder spændende… Men så skal jeg jo ud og investere i kettlebells… 😉
   Kommer du snart og besøger os???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good luck, fik næsten selv blod på tanden, glæder mig til at følge med!! God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mom with kids

   Melanie, vi kan da bare tage den sammen??? 😉
   Jeg er lidt spændt på det, når nu jeg ikke følger den 100%…og oven i købet har offentliggjort det :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I den uperfekte mor?