Shop amok!

Når far (eller mor) smutter…

22_aleneJeg tager i den grad hatten af for enlige forældre og forældre, der tit er alene med børnene i en længere periode.

Jeg har selv lige været græsenke i 3 hverdage, da manden skulle på forretningsrejse.
Nogle gange brokker jeg mig over, at han sjældent laver noget derhjemme. Men når man så har sådan nogle dage, hvor man er alene, så finder man ud af, at han faktisk gør et eller andet. Om ikke andet så er han tilstede, så der er flere hænder til samt øjne på børnene.
Det er skam ikke fordi de tre dage er gået dårligt, men ALT har skulle planlægges… Der har ikke været meget tid til mig selv. Når ungerne endelig var puttet om aftenen, så skvattede jeg selv i søvn på sofaen umiddelbart efter.

Min kusine har også været alene med sine børn – og jeg kan huske, at vi talte om det at være alene, da hendes førstefødte var helt lille. Hun fortalte, at det sværeste var at være alene om alle de GODE oplevelser. Eksempelvis når barnet tager sine første skridt eller siger “Moar” for første gang. Det er da værd at tænke over!

Så selvom man godt kan brokke sig lidt over den bedre halvdel derhjemme, så er det altså guld værd at være 4 hænder og 4 øjne, når man har børn.

 

Ha’ en god aften!

Fra Nanna, Mom with kids.

 

Husk at I kan følge bloggen på:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop amok!