Mamawise - mødre (og fædre) imellem

Det kan handle om liv eller død!

57_Førstehjælp

På et eller andet tidspunkt i ens liv som forældre, vil man komme ud for at yde førstehjælp på ens eget barn. Det kan desværre ikke undgås!
Begrebet førstehjælp er gudskelov bredt. Det kan være alt fra små sår på knæet til den mere alvorlige hjerte-lunge-redning.
Vil du stå i en sådan situation og ikke vide, hvad du skal gøre? Nej, vel?

Med både Antons og Oskars mødregrupper har vi taget et førstehjælpskursus, der drejer sig om spædbørn og børn. Har man et førstehjælpskursus, der omhandler voksne, er det nemlig ikke altid den samme hjælp, man kan bruge til helt små børn. Derfor synes jeg personligt, at det er en pligt at få et autoriseret førstehjælpskursus for spædbørn og små børn, når man bliver forældre. Lav evt. en hyggelig dag ud af det sammen med venner eller familie.

Her er en liste over mulige firmaer, der udbyder førstehjælpskursus omhandlende spædbørn og børn. Vi kan selv anbefale den fra Livredningskurser.dk.:
Babyfoerstehjaelp.dk
Livredningskurser.dk
Savinglives-kurser.dk
Foerstehjaelp112.dk
Lifefirst.dk
Simpel-fh.dk
Lifeabild.dk

Der findes mange kurser på nettet. Vigtigst er at forholde sig kritisk til de forskellige. Man skulle jo gerne få noget ud af det.

Man skal huske at forny sit kursus med jævne mellemrum for at være opdateret.
Bestil allerede i dag… Det vil du ikke fortryde!

Må I alle have en rigtig dejlig dag!
Mvh. Nanna, mom with kids.

Husk, at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mamawise - mødre (og fædre) imellem