Wife with kids

Status efter 5 uger på Bikini Bootcamp

14_BootcampMit indlæg på bloggen d. 5. april handlede om, at jeg ville lave et forsøg med Anne Bechs Bikini Bootcamp (læs indlægget her). Jeg havde prøvet bootcampen før (juni ’14) – med gode resultater. Nu ville jeg se, om det kunne lade sig gøre at gennemføre bootcampen i en “lightudgave”, for jeg vidste, at jeg ikke havde tid til at følge den slavisk denne gang.

I går var så dagen, hvor bootcampen sluttede. Den dag havde jeg faktisk glædet mig til. Dels er man kommet i mål (det er jo altid rart!), men nu kan jeg også spise uden at få dårlig samvittighed 😉
Nogle uger har været bedre end andre. Men uge 2 var fatal for mig. Jeg fik syndet for meget, samtidig med at min rygrad blev mere og mere slap. Efter denne uge kunne jeg mærke, at jeg havde lettere ved at falde i. Hvis jeg spiste noget sødt en gang imellem, undskyldte jeg det med, at det ihvertfald ikke var lige så slemt som uge 2. Tyndt, Nanna! Faktisk gav jeg mig selv en straf på én uge ekstra efter den dumme uge 2. Derfor endte min bootcamp med at vare i 5 uger i stedet for 4 uger.
Desværre var kosten ikke det eneste sted, hvor jeg syndede. Jeg har også haft svært ved at overholde min søvn. Dette burde jo ikke være svært, men det var det åbenbart. Jeg er kommet alt for sent i seng de fleste dage. Og det der med bare at tage én portion aftensmad er heller ikke gået så godt. Faktisk er jeg lidt skuffet over mig selv, når jeg sidder her og gør status.

Jeg tror, at jeg er kommet til den konklusion, at jeg nok bliver nødt til at gå all-in, hvis jeg skal prøve bootcampen igen (og mon ikke jeg skal det?). Konditionstræningen kunne have være bedre, hvis jeg havde haft tiden til det. Jeg synes, at topmaven var svær at komme af med denne gang.

Men trods synd og manglende motion og søvn, så er der kommet ok resultater ud af det. Jeg har tabt 1,9 kg. på de 5 uger – og mistet sammenlagt 32 cm. målt 7 forskellige steder rundt på kroppen. Og vigtigst af alt, jeg har fået en livsstilsændring. Jeg tænker automatisk mere på, hvad jeg indtager af kost.

Fitte hilsner fra Nanna, Mom with kids.

 

Husk at I kan følge Life With Kids på:

Facebook

Instagram

Bloggermoms

2 kommentarer

 • Susanne

  Hm, du har fået mig ret interesseret i den bog, men noget holder mig alligevel tilbage. Jeg er nemlig uendelig dårlig til ‘kure’. de gør som oftest bare at jeg spiser endnu mere sukker og andet end jeg ellers ville gøre! Samtidig står jeg og skal have gang i trening og rætte op på kosten igen (post-barsel), og kunne godt bruge noget inspiration. Har ikke helt bestemt mig endnu.. Hilsen en lad mor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mom with kids

   Hej lade mor!
   Jeg ved, hvad du mener… Jeg kan også kun overskue det, hvis det er en kort periode. Men det “fede” (godt ord at bruge her, ik?) ved Anne Bech er, at det virker! ;o)
   Prøv at gå på biblioteket og kig i hendes forskellige bøger. Måske der er én, der passer dig bedre end andre.
   Pøj pøj!
   – Nanna.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wife with kids