Barselsgaver... Go or no go?!

Er det i orden at have ferie uden sine børn?

64_Ferie uden børn?

Det er ikke et tilfælde, at min blog hedder Life with kids…tværtimod! Der er i den grad noget om snakken for mit vedkommende.
Mit liv er fyldt med børn, fra jeg står op om morgenen, til jeg går i seng (og der ligger de forøvrigt også i løbet af natten!).
2 x 5 min. om dagen er jeg UDEN børn: Når jeg har afleveret mine drenge i institution om morgenen og kører til arbejde som skolelærer – og når jeg kører fra arbejde om eftermiddagen og henter ungerne i institution. 2 x 5 sølle minutter om dagen.
Det er en grund til, at jeg nogle gange kan være lidt træt i hovedet!

I forrige uge var der vinterferie, og hver gang der er ferie, skal jeg rammes af dårlig samvittighed over, at mine drenge kommer afsted i institution NOGLE af dagene. Folk formår altid at smide div. artikler eller debatter op på de sociale medier, hvor de ytrer, at det ikke er i orden at holde ferie, og sende børnene i institution.

Som skolelærer har vi tvungen ferie. Dvs. at vi har en del mere ferie end de normale 5 (6) uger om året. Tilgengæld arbejder vi så flere timer om ugen (det er der ikke særlig mange, der tænker over). Når jeg har ferie, holder mine børn også ferie. Men det kan sagtens være, at de bliver sendt i institution nogle af dagene. Det er ikke fordi jeg så selv ligger hjemme på sofaen og slapper af. Jeg bruger simpelthen de dage på at komme til bunds med andre gøremål. Det kan være at arbejde med bloggen, at koreografere, at tage til lægen/tandlægen eller at gøre rent i hele hytten. Alle de ting, som jeg så ikke bruger tiden på, mens drengene er hjemme. Derfor gider jeg faktisk ikke at have dårlig samvittighed!

– Nanna, working mom with kids 😉

Husk, at I kan følge Life with kids på;
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsgaver... Go or no go?!