Brødrene Yin yang: Forskellighed og kærlighed

Allergy Award 2016

Allergy Award vinder

I tirsdags havde jeg den store ære af at være inviteret til dette års Allergy Award arrangeret af Allergy Certified. Jeg var blevet udvalgt som dommer i kategorien: ”Best skin friendly product chosen by the consumers”.

Inden det hele løb af stablen, skulle vi her hjemme teste 53 produkter. Dette var alt fra shampoo til vaskemiddel – og mærker som de velkendte Neutral og Nilens Jord og det mere ukendte Zebla var blandt produkterne.

Vi har været den helt rigtige testfamilie, da både Oskar, vores yngste, og Kasper, min mand, er ramt af eksem. Desuden er Kasper allergiker og astmatiker, så begge børn er disponeret for det. Lige præcis derfor går vi også op i, hvad der er i de forskellige produkter, vi køber.

Da vi testede produkterne, inddelte vi dem i tre grupper: Noget, vi ikke ville købe fremover, noget, vi ville overveje at købe – og til sidst, produkter vi klart ville købe fremover.

Af sidstnævnte skulle vi nominere de endelige fem.

Til award’en var der i alt seks kategorier, der skulle bedømmes. Foruden ovenstående forbruger-kategori, som jeg var dommer i, skulle der også findes en vinder inden for følgende kategorier: Women, Men, Children, Household og institution/professionel.

 

Vinderne i de forskellige kategorier blev:

Household:

Zebla Sportsvask

 

Children:

Coop Cold Cheeks Cream

 

Men:

Zenz Styling Paste no. 6

 

Women:

Derma ansigtssolcreme SPF 15

 

Institution/professionel:

Decubal Original Clinic Cream

 

Consumer:

Nilens Jord Mineral foundation loose

 

Er man selv allergiker, eller har man én i familien, der lider af allergi, så findes der to app’s, som er værd at hente. De er begge gratis.

  • Allergy App (dansk version) tager udgangspunkt i personen. Man laver en profil på sig selv – og ud fra den, kan man hurtigt finde ud af, om man kan tåle bestemte produkter.

 

  • Kemiluppen tager udgangspunkt i produkterne. Her scanner man produkternes stregkode, og hurtigt kan man se, hvad der er i dem.

Med begge app’s skal man dog være lidt tålmodig med scanneren. Man skal ofte forsøge et par gange, før der sker noget.

 

En stor tak til Lene Stiil og Ewa Daniél for dette flotte, men også vigtige arrangement. De to kvinder er grundlæggerne og ildsjælene bag Allergy Certified.

Lene, Nanna, Ewa

Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg indeholder reklame for produkter, der har været nomineret i award’en.

 

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brødrene Yin yang: Forskellighed og kærlighed