Om at blive fravalgt...

Tak!

34_Tak!

1000 tak til jer alle sammen!
Jeg er simpelthen så overvældet over den respons, som mit seneste indlæg har fået af jer. Dette er både i form af likes, delinger og kommentarer på FB. Indlægget, der handlede om at blive fravalgt af sit eget barn, kan læses her.
Jeg fik lynhurtigt fordoblet mine besøgstal. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det betyder afsindigt meget for sådan en lille blogger, som jeg er. Tænk at der er nogen, der gider at læse om mine tanker, børn og oplevelser!

Da jeg startede bloggen for lidt over et halvt år siden var mit primære mål at anbefale og skrive om de forskellige oplevelser, man kan have med sit barn. Det kan være legepladser, spisesteder osv. Jeg havde svært ved at forene mig med tanken om det navlepilleri, som en blog godt kan indeholde. Hvem gider dog at læse om MIT liv med børn? Ved at anbefale forskellige oplevelser, kunne jeg holde det hele lidt på afstand, så jeg ikke følte, at jeg blottede mig for meget.
Jeg har dog lært, at de indlæg, som jeg får mest respons på, er de personlige. Netop dér hvor jeg blotter mig. Jeg har også lært, at det slet ikke er så grænseoverskridende at vise, hvem jeg er.
Derfor har jeg besluttet, at bloggen fremover stadig vil anbefale diverse oplevelser med børn – men også vil indeholde lidt flere personlige indlæg. Så håber jeg, at I vil tage godt imod dem!

Fra næste uge af (uge 32) stopper min ferie – og jeg skal tilbage som lærer. Dette betyder desværre, at jeg kun har tid til at komme ud med indlæg ca. 1 gang ugentligt.
Hvis I ikke vil gå glip af disse indlæg, så er det muligt at følge mig. Så får I en mail, når der sker noget på bloggen. Man kan trykke “Follow me on bloglovin'” på siden.
Desuden kan man følge Life with kids på både Facebook og Instagram. Her opdaterer jeg også, når der er nyt på bloggen.

Endnu en gang 1000 tak for responsen!

Mange ydmyge hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive fravalgt...