Jul, jul, jul...og masser af jule-fif!

2018…hvad har du at byde på?

114_ma%cc%8al-for-2018

Farvel 2017 – goddag 2018!

Selvom det nye år allerede er 3 uger gammelt, kan man vel stadig se tilbage på det gamle år…og se fremad…og måske lære lidt?!

Mit 2017 var et lidt la-la-år. Der skete ikke rigtigt det store. Det er på både godt og ondt. Der var to højdepunkter: Sommerferien, vi tilbragte i Frankrig – og premieren og de efterfølgende forestillinger af Skammerens Datter med Teatergruppen Klima. Til gengæld var det også det år, hvor bloggen gik i stå og ikke rigtig kom i gang igen. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om det er pga. konstant tidspres – eller om jeg bare har svært ved at sparke mig selv i r….? Jeg vil bloggen rigtig meget. Jeg nyder at skrive og lægge ud… Men hvorfor gør jeg det så ikke? Hvad er gået galt?

Mit 2018 må meget gerne have en slags målsætning… Men hvilken? Jeg mangler noget at se hen imod.

2018 kommer selvfølgelig til at byde på noget: Premiere på Skammerens Datter 2, udenlandsrejser…og så lige en 40 års fødselsdag til oktober. Er det måske sidstnævnte, der er problemet? Synes jeg, at jeg skal have et mål, når jeg fylder 40? Eller har jeg overhovedet nået alt det, jeg ville, inden jeg blev 40 år? Min mand har et mål, når han fylder 40 år om et år. Han vil spille WSOP i Las Vegas. Sej målsætning!

Tidligere har oplevelser som fødsler, bryllup, store rejser og flytning været noget man kunne se hen til… I år ser jeg frem til premieren på Skammerens Datter 2 og vores udlandsrejser… Men jeg synes stadig, at jeg mangler en slags målsætning. Hjælp mig, hvad kan jeg sætte som mål i dette år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul, jul, jul...og masser af jule-fif!