Ja! Det er mig med den døde dreng!

En moden beslutning

98_fuldtid

Det er ikke altid, jeg synes, at det der voksenliv er lige sjovt.

Jeg har taget en beslutning, der, næstefter børn og huskøb, er én af de mest modne og seriøse beslutninger, jeg har taget.

Det næste halve år går jeg på fuldtid.

Jeg er lige dele spændt og angst!

Jeg har siden jeg fik børn, været på nedsat tid. Den bedste beslutning vi har taget herhjemme. Dette gør, at der er mere tid til børnene… Men nu er det slut!

Her fra d. 1/2-17 er jeg gået op på fuldtid. Pt. kun det næste halve år. Men man ved jo aldrig, om de ekstra penge i lønposen frister, så jeg fortsætter efter sommerferien.

Sagen er den, at jeg skal have to danskklasser fremover – min 9. klasse og så en ny 7. klasse. Udover de to danskklasser i udskolingen, skal jeg også føre til eksamen i to fag (idræt og dansk) og være censor… Der bliver nok at se til!

Foruden mit arbejde som skolelærer er jeg også koreograf for Teatergruppen KLIMA. I år satser vi stort og opfører Skammerens Datter frit efter Lene Kaaberbøls roman. Vi har været så heldige, som det første amatørteater nogensinde, at få lov til at opføre Høg, Aagaard og Svanekiers musicalversion af Skammerens Datter – Selvsamme trio, der desuden også har lavet opsætningen Jordens Søjler på Østre Gasværk.

Det bliver simpelthen SÅ stort!

Hvis man har lyst til at følge vores vej til premieren i slutningen af september, så kan man følge denne side på Facebook. Her kommer der løbende nyheder om vores opsætning.

Som I nok kan se, så bliver det næste halve år travlt for mig. Det kan godt være, at der kommer til at gå lidt tid mellem mine indlæg her på bloggen. Jeg håber dog stadig, at I vil følge med.

Har I forøvrigt lagt mærke til, at bloggen har fået nyt design? Det var vist på tide…

Mange hilsner fra Nanna, en travl mor.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Jeg bliver så glad, når I følger Life with kids! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja! Det er mig med den døde dreng!