Den store sommerguide 2020

Vilter Ørngot, godnatlæsning der hitter!

Kender I Vilter Ørngot? Ethvert barns bedste drømmemakker? Nutidens Ole Lukøje? Hvis I ikke kender ham allerede, så er det på tide. Dette indlæg indeholder reklame for Drømmepiloten Vilter Ørngot.

To fædre står bag den friske fyr, Vilter Ørngot. Anders, der er musiker og Lars, der er forfatter. Deres mål var at få børnene i seng på en ordentlig måde. De kendte selv til egne børn, der bad dem fortælle historier “ud af det blå”. Det var svært, så de begyndte at skrive dem ned. Det var starten på Vilter Ørngot.

Jeg stødte selv på Vilter Ørngot på Facebook. Her så jeg annoncen, hvor man kan få tre personlige godnathistorier, som er skræddersyet til dit barn…og så oven i købet GRATIS. Jeg havde set annoncerne ang. Vilter Ørngot før…men scrollet videre. Ordene PERSONLIG godnathistorie og GRATIS fik mig dog til at stoppe op en dag…og jeg har ikke fortrudt.

Jeg fik lavet de tre gratis godnathistorier med min yngste søn, Oskar, som hovedperson. De blev sendt til min mail…nemt og smart! Man har altid historierne på sig. Det er bare om at oprette en konto på www.vilter.dk og logge ind, når man vil læse. På hjemmesiden har man et godt overblik over drømmepakkerne og historierne. Pt. har vi de tre gratis historier, 4 drømmepakker og Læs-selv drømmepakken; 53 historier i alt. Hver drømmepakke indeholder 10 historier og koster 99 kr. Men du kan købe alle 5 drømmepakker for 349 kr., så sparer du 146 kr.

Jeg begyndte at læse dem for drengene. Først syntes de, at det var sjovt, at Oskar var hovedperson sammen med Vilter Ørngot. De blev dog hurtigt grebet af historierne, som er så godt fortalt og utroligt fangende…og krydret med det hemmelige “krydderi”: Drømmebolcher.

Hver historie starter hjemme på barnets værelse. Barnet er godt på vej i drømmeland, og pludselig dukker den friske fyr, Vilter Ørngot, op. Han vil have hovedpersonen/barnet med på drømmeeventyr. Og sikke eventyrer! Hvert eventyr er så godt fortalt, og fantasien får frit spil. Man bliver guidet igennem drømmen på en helt fantastisk måde. Man møder forskellige personligheder undervejs, og hver historie slutter af med, at hovedpersonen/barnet er træt og falder i søvn. Hver historie tager ca. 15 min at fortælle. Som en lille bonus kan man afspille Vilters godnatsang efterfølgende. Den ligger som link lige efter historien. Et fantastisk, instrumentalt musikstykke, hvor Vilter Ørngot spiller på sin mundharmonika. Nummeret varer 5 min., og hos os er det nok… Drengene (og jeg) falder i søvn.

Som fortalt tidligere, så kan man oprette en konto på www.vilter.dk. Her skriver man, hvad barnet hedder, hvor det bor, hvad yndlingsbamsen hedder og op til tre venners navne. Dette gør, at historierne bliver så personlige som muligt. Jeg har to drenge, og pt. er Oskar hovedpersonen, og Anton er hans ven. Men man kan hurtigt og let gå ind og ændre profilen, hvis hovedperson, venner eller lignende skal skiftes.
Et ønske er flere historier, hvor hovedpersonen og en anden (ven 1) er ligeligt med i historierne. Anton venter tålmodigt på flere historier, hvor både han og Oskar er med. Men jeg har hørt, at den nye drømmepakke 5, der lige er udkommet, indeholder flere historier, hvor vennerne er med.
Drengenes drøm er også, at Vilter Ørngot bliver filmatiseret. Så Anders og Lars, det er bare om at gå i gang. Drengenes yndlingshistorie er pt. den med Omventplaneten, så den kan I jo starte med 😉.

Når jeg spørger drengene, hvad de godt kan lide ved Vilter Ørngot og alle historierne, så siger Anton, min ældste søn, at det er smart, at det handler om drømme, for så får man automatisk idéer til egne drømme. Oskar er vild med Vilter – og alle historierne. Jeg tror, at han kan se sig selv i Vilter. De er lidt samme type 😉.

Vi får løbende mails fra Vilter Ørngot. Hver mail er interessant at åbne, så man føler ikke, at man bliver spammet. Mails kan f.eks. indeholde diplom til barnet eller tips om nye historier.

Vi giver Vilter Ørngot vores varmeste anbefalinger herhjemme:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dagdrømme og drømmebolcher fra Nanna.

Husk, at du kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store sommerguide 2020