Jeg er vild med konceptet!

Enhver forælder kender vist til det!

102_s-nummer-16

Snart er han højere end mig!

Anton er ved at tage et af sine ryk… Det er sjovt nok altid om sommeren, at han vokser ud af alt sit tøj og alle sine sko. Jeg ved det efterhånden, men bliver alligevel altid overrasket over hans spring…måske mere fordi han snart sniger sig ind på mig (168 cm, 37-38 i sko).

Drengen er 6 år (snart 6 1/2 år, hvis I spørger ham!)… Og han har i snart et år brugt str. 128/8 år… Nu er han på vej til str. 134 (9 år!). Buksebenene og ærmerne er så småt begyndt at stumpe.

Forleden opdagede jeg, at jeg ikke har nogle forårs-/sommersko til ham. Drengen er vokset ud af alle sine sko, og bruger nu str. 32 i sko. Jeg plejer ellers at købe sko og tøj på forhånd, så alt er klart…men dette ryk er alligevel kommet bag på mig.

Så ja, godt der snart kommer børnepenge, for jeg bliver da nødt til at forny hele hans garderobe… Det er da altid noget, at lillebror kan arve om nogle år. Skønt med to børn af samme køn! 💙💚

Jeg har lige opdaget, at DNG by D-Xel har noget lækkert tøj til de lidt større drenge…og noget af det er endda på tilbud. Lad det snart blive d. 20/4 🙏🏼

Dette indlæg er sponsoreret af webshoppen Nummer16. Foruden børnetøj har de også fede ting til børneværelset og til os forældre. Tjek det ud!

Mange påskehilsner fra Nanna, mor på 168 cm.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vild med konceptet!