Taknemmelighedsdagbog

Hold jer væk fra mine børn, I småkryb!

Jeg kan lige så godt gøre opmærksom på det fra starten af. Dette indlæg indeholder reklame. Men jeg reklamerer aldrig for noget, jeg ikke kan stå inden for. Det er et princip, jeg har. Jeg har ikke modtaget noget i ydelse for dette indlæg, men vil blot sprede budskabet.

De fleste forælders mareridt er uvelkomne småkryb på deres barn. Det kan være lus, flåter eller lignende.

Vi har været der. Oskar har både haft lus (én gang) og en flåt i nakken. Jeg kan slet ikke have det, og jeg tjekker dem konstant. Mine drenge bliver for eksempel kæmmet to gange om ugen. De bæster til lus er slet ikke velkomne her!

Vi er så heldige, at Kaspers far har et sommerhus på Bornholm. Hver sommer drager vi afsted, men hver sommer frygter jeg også for flåter. Dem er der masser af i den bornholmske natur.

Reima har lige lanceret en ny kollektion til børn: Reima Anti-Bite Kollektionen.
Kollektionen holder alle slags insekter på afstand: Myg, flåter, sandfluer, hestefluer, bier, hvepse og selv lus, uden brug af skadelige midler. Kollektionen indeholder jakker, bukser, bluser, strømper og hatte, så det meste af kroppen kan dækkes til og dermed beskyttes mod de irriterende små kryb.

Tøjet i kollektionen indeholder det insektafvisende middel IR3535. Det beskyttende lag er bionedbrydeligt og skader hverken insekter eller naturen. Det irriterer heller ikke børnenes hud. Det forvirrer bare insekterne, så de ikke ved, hvor de skal angribe. Super smart!

Foruden det smarte, insektafvisende lag så er tøjet fremstillet af 100% økologisk bomuld. Det er åndbart og komfortabelt. Overgangsjakkerne og bukserne i kollektionen er desuden vand- og smudsafvisende. Sidst, men ikke mindst, så har materialet også en naturlig UV-beskyttelse på factor 50+, så tøjet er ideel til brug på forår- og sommerudflugter, når børn både skal beskyttes mod insekter og solstråler.

Med håbet om sommer med sol…men uden irriterende insekter på kroppen og i håret ☀️.

Mange hilsner fra Nanna.

Husk, at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelighedsdagbog