Ydmyg og yderst tilfreds!

Pincho Nation… En oplevelse for alle!

Har I prøvet Pincho Nation? Restauranten med Cirkus tema, som ligger to steder inde i Indre By?

Hvis ikke, så er det på tide, hvis I er i nærheden af København.

 

Vi har efterhånden besøgt restauranten i Fiolstræde fire gange…alle gangene med børnene. Restaurantens festlige interiør, cirkustemaet og menukortet er i den grad børnevenligt. Men man kan også sagtens få en hyggelig voksenaften. Jeg har set flere voksenselskaber være afsted.

Alt omkring restauranten foregår via den gratis app “Pincho Nation”.

Man bestiller bord via app’en, bestiller mad og drikke, får besked når det er klart – og man betaler til sidst via app’en. Smart!

Konceptet er, at man bestiller små retter ad gangen. Super smart, da man undgår madspild. Man bestiller kun det, man lige kan spise – og det man lige føler for.

Menukortet er alsidigt og inspireret af mange forskellige lande. Der er alt fra burgere og Crispy Chicken til vegatarretter.

Drikkevarerne spænder også vidt. Med eller uden brus. Med eller uden alkohol (prøv for Guds skyld deres non alcoholic cocktails. Mums, de er gode! Jeg kan anbefale Red Straps). Man ville sagtens kunne starte en bytur på Pincho Nation.

Der er i det hele taget alt inden for mad og drikke. Alle bør kunne finde noget, der passer deres smag.

Priserne er i den grad retfærdige. Forleden spiste og drak ungerne og jeg for 330 kr. alt i alt. Det er da billigt! Hver lille ret ligger omkring de ca. 30-40 kr., og dem spiser man måske 3-4 af.

Dette indlæg indeholder reklame, men indlægget er ikke sponsoreret af Pincho Nation. Jeg har selv taget initiativ til indlægget.

Jeg håber, at I er blevet inspireret af indlægget og har lyst til at prøve Pincho Nation… Det er ihvertfald ikke sidste gang, at vi er der.

Mange hilsner fra Nanna.

 

Husk at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

1 kommentar

  • Peter Sandager

    Den skal prøves med min datter, som er lidt kræsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ydmyg og yderst tilfreds!