Respekt herfra...

Pinseudflugter

Yes, endnu en forlænget weekend… Vi glæder os! Glæder os til at sove længe (jeps, også børnene) – og vi glæder os til, at far kommer hjem efter 10 dage i Las Vegas. Han er så heldig (?), at han kommer hjem til pinsen, og han kommer ikke til at ligge på den lade side 😉

Pinsen er nemlig fyldt med mange børnevenlige oplevelser i Storkøbenhavn.

Københavns Middelalder Marked åbner portene fra d. 7-10/6 til et helt univers i Middelalderens og Vikingetidens tegn. Altid en stor succes hos mine to drenge. I år har de rykket teltpælene op og er flyttet fra Valby til Ballerup, Kræmmerstien 1.

Copenhagen Carnival har været fast tradition i Pinsen, siden jeg var lille. Jeg husker, at jeg sad på min fars skuldre og så det flotte, musikalske, dansende optog bølge igennem Københavns gader. Karnevallet er fra d. 8-9/6, og den store sambaparade er om lørdagen.

BørnefestiBAL bliver større og større. Vi var til det første arrangement i Østre Anlæg for en del år siden. Efterhånden er flere byer kommet til. I år er BørnefestiBAL i Fælledparken hele to dage; 8. og 9. juni. Sjov fest for de små, med god musik og mange aktiviteter.

Er familien mere til at være aktiv, så er der Royal Run i København/Frederiksberg på mandag (2. Pinsedag). Her kan man sammen med de små løbe “one mile” (1,6 km)…eller for de større løbe 10 km. Er man ikke til løb, kan man jo også bare heppe på de seje løbere.

Rosenborg kan man blive optaget ved Frederik d. 4’s kongelige hof. Der vil være rundvisning rundt på slottet og værksted, hvor man kan lave sit eget våbenskjold. Det er fra d. 8-10/6, og det anbefales, at man er mellem 4-9 år.

 

Med håbet om en dejlig pinse,

Mange hilsner fra Nanna.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Respekt herfra...