Rom rundt på to (tre) dage

Respekt herfra…

Kender I Creativewood.dk

Hvis ikke, så er det på tide…

For fire år siden, blev jeg en del af et mommy-blogger-netværk, BloggerMoms. Igennem netværket mødte jeg Samanda. Det viste sig, at vi på daværende tidspunkt faktisk boede i samme lille by. Vi skulle derfor komme til at se mere til hinanden.

Samanda har altid været kreativ. Hun har en fantastisk god smag hvad gælder indretning, detaljer og event- og festplanlægning. I 2018 skulle hun giftes med kæresten Thomas. I den forbindelse stod de selv for hele bryllupsarrangementets visuelle udtryk. Det skulle være et boheme bryllup ude i naturen, i deres egen have i Skovlunde.

De manglede dog nogle helt specielle bordkort til festen. Nogle der var svære at opdrive. De skulle nemlig laserskæres.

Thomas fik den idé, at han selv ville anskaffe en maskine til dette formål. Samanda var først skeptisk overfor investeringen, men det endte gudskelov med, at hun gav efter. I dag arbejder de begge fuldtid i familiens firma Creativewood.dk. Thomas står for det håndværksmæssige, og Samanda står for branding og markedsføring. En fornuftig fordeling.

Firmaet sælger alt inden for specialdesignet invitationer, bordkort, bordplaner og -numre, menukort og skilte i diverse materialer. Og de gør det med stor succes! De har blandt andet leveret til Geggos bryllup, Lea Hvidt Kesslers bryllupsbog og Ditte Julie Jensens utallige kageborde.

Hvad der startede som en lille idé har vokset sig større. Samanda nævner selv, at deres succes ligger i flotte designs, bæredygtige materialer, solid kvalitet, kreativitet og den gode dialog med kunden, som er med hele vejen i processen.

Jeg ville ønske, at Creativewood.dk eksisterede, da jeg blev gift for snart 9 år siden. Jeg er vild med deres bordkort, hvor navnet er skåret i træ. Smukt! Måske jeg skulle gøre noget ved tanken om den 2 x 40 års fødselsdagsfest, som jeg har tænkt på så mange gange? Mon manden kan overtales?

Dette tillæg ikke er sponsoreret. Jeg har selv taget initiativ til at skrive det. Jeg gør det, fordi jeg synes, at de to er så pisseseje. Jeg har den dybeste respekt for iværksættere, der tør springe ud på dybt vand for at forfølge drømme. Samanda og Thomas har ved siden af firmaet to mindre børn på 6 og 3 år, som også skal have opmærksomhed. Og de formår det…ligesom de også formår at holde begge ben solidt plantet på jorden. Firmaets stigende succes har ikke steget dem til hovedet…og kommer aldrig til det. Sådan er de ikke som mennesker.

Mine varmeste anbefalinger herfra. Har I ikke lige en fest i nærmeste fremtid, så følg dem i det mindste på Facebook eller Instagram. Her kan I følge med i firmaets udvikling, som inden for nærmeste fremtid nok kommer til at tælle tre fuldtidsansatte.

 

Mange forårshilsner fra Nanna, mom with kids.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook 

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rom rundt på to (tre) dage