Brødrene Skywalker...en passion går i arv

Ferie-fif

tivoli-vinter

Jeg trænger godt nok til ferie… 

Godt nok har jeg ikke været på arbejde forrige uge og delvist heller ikke denne uge…men det har skam ikke været fordi jeg har holdt fri, som sådan…tværtimod!

Jeg har været græsenke…OG plejet mit skrantende helbred. Ligesom mange andre i Danmark i disse tider, så har jeg været ramt af den berygtede influenza…aka man-flu for mit vedkommende 🙄. Jesus, aldrig har jeg været så syg! Sengeliggende i 10 døgn med feber, snot, bihulebetændelse, hoste, kvalme, opkast, ondt i halsen…og generelt ondt i hele kroppen. Damn it! Og så alene med to drenge på hhv. 7 og 4 år… Hurra for bedsteforældre!

Skranter stadig på anden uge, men håber at blive ordentlig klar til vinterferien… 🙏🏼

Og på mandag er den der…vinterferien! Det bliver SÅ godt… Drengene og jeg skal som sædvanlig opleve en masse. 

Der er rigtig mange oplevelser inde omkring København. Her har jeg listet nogle af dem, som jeg personligt synes er interessante. Tryk på links for at blive klogere:

Punkterne ovenover er et mindre udbud af, hvad der findes af børnevenlige oplevelser i København i vinterferien. Der findes masser af arrangementer. Jeg har med vilje undgået alt med fastelavn, da indlægget ville blive for langt. Hvis I synes, at der nogle børnevenlige arrangementer, der mangler at blive nævnt, så skriv endelig en kommentar til dette indlæg.

Jeg håber, at I alle får en dejlig vinterferie…uden sygdom!

Vinterlige hilsner fra Nanna, mom with kids.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook 

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brødrene Skywalker...en passion går i arv