Rectus diastase #2: Status efter endt forløb

Børnefødselsdag…allerede igen?!

invitation

Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg indeholder reklame.

O ve, o skræk!

Tænk at det allerede er et år siden, at jeg skrev dette indlæg. Og nu skal vi allerede til det igen: BØRNEFØDSELSDAG!

Nu med denne ændring, at Anton går i skole…og dvs. INGEN pædagoger følger med pakken! 😳

Mon vi overlever denne gang???

Anton holder sin 6 års børnefødselsdag sammen med Sofus fra klassen, som har fødselsdag 2 uger efter Anton. Skidesmart, så er vi flere voksne om arrangementet – og klassekammeraterne (og deres forældre) bliver ikke træt af alle de børnefødselsdage, der er i klassen pt. 😉.

Datoen er sat, og samtlige drenge fra 0.K er inviteret. Temaet er Halloween, og vi er så småt gået i tænkeboks over, hvad vi skal byde de kære børn. Kære læsere, kom gerne med gode OG NEMME opskrifter på “uhyggelig” mad og snack. Jeg indrømmer, at jeg ikke er en ørn i et køkken… Jeg sætter gerne en dyd i at brænde tingene på! 😳  Derfor skal det helst være nemt at gå til…og selvfølgelig børnevenligt.

Vi er så heldige at have fundet en Halloween-skattejagt hos Grapevine. Jeg har rigtig god erfaring med Grapevine. Jeg har før lavet Æggejagten med drengene og deres fætre. Det kan der læses om i dette indlæg.

Konceptet er så smart! Man går ind på deres hjemmeside. Her vælger man blandt mange forskellige, tematiske skattejagter. Der er faktisk både til børn og voksne. Når man har valgt og betalt, så sendes der printbare pdf’er til ens mail – og vupti, det hele kan printes ud, og man er nu klar til at arrangere det sidste.

Kort og godt handler denne skattejagt om, at der er gemt en skat på Grev Vlads slot Kråkehof. Skatten befinder sig i et hemmeligt kammer, som er låst med 6 nøgler. Disse nøgler skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde. Dette sker både via gåder og udfordringer.

Det bliver skidegodt, er jeg sikker på!

halloweenmysteriet

Faktisk vil Grapevine gerne forkæle jer læsere. For det første kører der nu en Giveaway ovre på Instagram @lifewithkids.dk, hvor to heldige vindere kan vinde én af de mange Halloween-skattejagter. Skynd jer at deltage… Vinderne trækkes på søndag d. 16/10-16 om aftenen.

Og det er ikke det eneste. Mine læsere kan året ud få 15% i rabat ved køb af alle produkter hos Grapevine.

I skal bare skrive koden: LIFEWITHKIDS15% i feltet ved betaling.

Jeg synes, at I skal hoppe over på deres hjemmeside og lure på de forskellige quizzer, mysterier og skattejagter… Der er noget for alle aldre og alle lejligheder.

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

1 kommentar

  • Vicki

    Hej Nanna. Jeg har netop på Arla’s hjemmeside fundet masser af geniale Halloween-opskrifter. Måske det var værd at tjekke ud 😉 Lyder som en mega fed børnefødselsdag, I har planlagt. Glæder mig til at høre mere om det😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rectus diastase #2: Status efter endt forløb