Når livet er så piv-uretfærdigt!

Redebyggeri…for få penge

84_redebyggeri

At redebygge er en bekostelig affære… Det kan de fleste forældre sikkert skrive under på.

Men der kan faktisk være penge at spare…mange penge – specielt hvis man er tilhænger af genbrug.

Det værste man kan gøre, hvis I spørger mig, så er det at gå ind i en babyudstyrsforretning (langt, opdigtet ord) og købe ALT dér. Når man er førstegangsgravid, så elsker de fleste kvinder at få lov til at gå amok i en sådan forretning. Hele opsparingen bliver brugt på alt muligt (ofte unødvendigt) til baby… Sælgeren i forretningen skal nok hjælpe jer med at få brugt pengene.

Det bedste, man kan gøre, er at danne sig et overblik inden. Tjek op på, hvad I egentlig har brug for. Søg evt. råd hos venner eller forældregrupper på Facebook. De er gode til at øse ud af deres erfaring. Og ofte kan man få råd om billigere alternativer til det lidt dyrere udstyr.

Når overblikket er dannet, så begynd at se på, hvad I faktisk kan arve eller købe billigt fra jeres eget netværk. Derefter kan I gå videre til andre steder, der sælger genbrug.

Og dem er der mange af:

Reshopper er nok den app, der er mest kendt. Den er værd at have. Her kan du finde tøj, udstyr, legetøj m.m. i nærheden af, hvor du bor… Smart!

Jeg har haft app’en i mange år, og jeg har været heldig med både køb og salg derinde.

 

Baby golightly er en fysisk butik i Københavns Lufthavn. 

Her kan man leje klapvogn, barnevogn og rejseseng til rejsen. Små og handy, lige til at tage med som håndbagage i flyveren. På den måde undgår man at betale mange penge for at medbringe egne vogne, der skal tjekkes ind som bagage. Smart koncept! Tjek hjemmesiden ud.

 

App’en KidUp minder om ovenstående på den måde, at man her kan leje udstyr. Her kan man, ligesom med Reshopper, finder udstyret i nærheden af, hvor man bor. Så er det om at beslutte sig for om lejeperioden skal være på en dag, en uge, en måned eller et helt år.

 

Foruden alle ovenstående steder er der selvfølgelig også www.dba.dk, www.baby-bazar.dk og andre sider, hvor man kan erhverve sig brugt udstyr til en billig penge.

 

Jeg kan godt sætte mig ind, hvis folk ikke vil genbruge men have det hele fra nyt. Men personligt havde jeg ikke noget imod at arve fra andre… Så havde jeg flere penge til at købe for 😉.

Man skal også huske på, at tøj og udstyr sjældent bliver slidt, når børnene er små. De vokser simpelthen så hurtigt.

Hvis man køber en brugt lift, barnevogn eller seng, er det dog en god idé selv at investere i en ny, god madras til denne.

Til sidst vil jeg gerne nævne de gratis babypakker, som flere og flere butikskæder giver til vordende forældre…

Pakkernes indhold er meget varieret, og nogle er bedre end andre, men summa summarum er, at der er penge at spare på nogle områder – blandt andet bleer.

http://babypakker.com kan man få et overblik over forretninger, hvor man kan afhente dem.

Jeg håber, at links’ne kan bruges til noget…

Pøj pøj med redebyggeriet!

Hilsen Nanna.

Husk at Life with kids også kan følges via:

Facebook

Instagram

1 kommentar

  • Det er en rigtig god idé at købe brugt, Man sparer mange penge og så er man samtidig ikke med til at støtte den køb-og-smid-væk kultur som mange har idag. I genbrug kan man også finde mange unikke ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet er så piv-uretfærdigt!