Barnets første køretøj - Mercedes eller Fiat 500?

Jagten på Agathes forsvundne æg

Agathes æg

Mine egne børnefødselsdage, da jeg selv var barn, indeholdt altid en skattejagt. Det var festens højdepunkt. År efter år opfandt min far kreative skattejagter for min klasse. Det var et hit – og jeg var en stolt fødselar!

Da min egen søn fyldte 5 år i efteråret, besluttede jeg mig for, at han og hans gæster også skulle have en skattejagt. Men ak, da min egen kreativitet ikke er så stor på det område, var gode råd dyre… Farmand blev tilkaldt!

Men nu har jeg opdaget www.grapevine.dk.
En dansk hjemmeside, der sælger…ta daaa, færdiggjorte SKATTEJAGTER! 😃
Og ikke bare skattejagter, men skattejagter for alle aldre – og med blandede temaer.
Der findes desuden skattejagter, hvor man kan bruge mobiltelefonen til at løse opgaverne på. Fantastisk – og smart!

I går kastede jeg mig ud i min første skattejagt, hvor jeg var den voksne og ansvarlige (!) (…selvfølgelig med hjælp fra Grapevine).
Inden da havde jeg valgt én af skattejagterne på hjemmesiden. Valget faldt på Æggejagten for 4-6 år. Efter at have printet alle siderne ud, gik jeg i gang med planlægningen.
Der er så mange muligheder i skattejagterne, at man selv kan vælge, hvor kort eller lang den skal være. Jeg valgte 3 gåder og 3 udfordringer – dvs. 6 poster i alt.
Præmien (påskeæg, selvfølgelig!) blev pakket, og jeg var nu klar til overraske sønner og nevøer med en vaskeægte Æggejagt.

Scenen var sat!
Hønen Agathes 4 kyllinger havde drillet hende og gemt 6 af hendes æg. De æg skulle børnene så ud at finde vha. ledetråde, som de fik undervejs. Ved hver post skulle de løse en gåde eller klare en udfordring. Sidstnævnte kunne f.eks. være at gå på line over “møddingen” med hinanden i hænderne.

Går på line over møddingen

Det var en stor succes for både børn…og arrangør. Juhuuu, jeg havde klaret min første skattejagt – og børnene syntes, at det var så sjovt at lede efter hønen Agathes forsvundne æg.

Hvis I har lyst til at kaste jer ud i sådan en skattejagt, så kører jeg lige nu en konkurrence sammen med Grapevine.
Her kan I vinde en valgfri skattejagt (værdi: 200 kr.).
Hop over på Life with kids’ Facebook-side og deltag. Vinderen trækkes mandag aften.

Mange påskehilsner fra Nanna, mom with kids.

Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg er sponsoreret af Grapevine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets første køretøj - Mercedes eller Fiat 500?