Barn nr. 2?

Moderskabets små sidegevinster

Oskar

Oskar

Fra den dag, man holder sit lille pus i favnen for første gang, ændrer ens liv sig radikalt.
Ét er den kæmpe oplevelse at blive mor, men her er en liste over de knap så flatterende “sidegevinster”, der også kan følge med moderskabet:

1) Aldrig har brysterne struttet så meget… Men mænd, desværre er det no go at røre dem… Det gør simpelthen for ondt… Så nok se, men ikke røre! Sorry, guys!

2) I barselsgave bør man få en masse gavekort til undertøjsforetninger. Ikke fordi der skal købes frækt undertøj, når man en gang er klar til det (guderne må vide hvornår?), men simpelthen fordi man skal have skiftet samtlige bh’er ud. Først til noget større (læs punkt 1), siden hen til noget der kan åbnes fikst, så baby kan fodres diskret – og til sidst skal man ned i samme størrelse bh som i tidernes morgen, da man var 13 år (en fiks, lille A).

3) Pludselig bliver man overbevist om, at badedragt er langt flottere end bikini…det er ihvertfald bedre. Maveskindet er ikke, hvad det har været…heller ikke mavemusklerne. Det tager umanerligt lang tid at få dem samlet igen…hvis det overhovedet lykkes.

4) Den fornøjelse at hoppe ubekymret i trampolin kan man godt glemme alt om. Opgaven med at knibe ALT sammen, når man hopper, overskygger desværre den barnlige glæde en smule.

5) De kroniske, sorte render under øjnene bliver sværere og sværere at dække. Man prøver at bilde sig selv ind, at fænomenet “uden filter” er det nye SORT.

6) Man vænner sig desværre hurtigt til, at det er nogenlunde normalt at komme ud af døren med en udtværet, hvid plet på skulderen… Pyt, vi vasker (igen) i aften!

Anton

Anton

De ovenstående 6 punkter kan de fleste mødre nok nikke genkendende til. Men nedenunder har jeg tilføjet 3 ekstra sidegevinster, som jeg har fået efter mine to fødsler:

7) Migræne

8) Allergi

9) Forværret tinnitus.

10) Men bedst af det hele, røvlækre unger!

Kan I ha’ en god dag!
Varme hilsner fra Nanna, mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn nr. 2?