Klar, parat, skolestart! #2

HJÆLP… Børnefødselsdag!

Kage

Jeg har aldrig blæret mig med at være en overskudsmor…tværtimod.
Jeg har sågar i et tidligere indlæg skrevet om det at være den uperfekte mor. Det kan læses her.

Hvor om alt er. Jeg kunne ikke negligere det mere… Det måtte snart være min tur til at holde…BØRNEFØDSELSDAG! 😳
Tænk at mødre FRIVILLIGT inviterer en børnehavegruppe eller en klasse hjem til sig selv – og ovenikøbet laver mad til dem! Hold da op, det kræver da både tid og overskud!
Nå, men jeg har længe kunnet se, at det gjorde “man” i Antons børnehave…så det skulle vi selvfølgelig også. Udstyret med hjælpsomme bedsteforældre og The Fairytale Company kastede jeg mig ud i projektet.

Temaet skulle være de skønne Minions.
Inde på The Fairytale Companys hjemmeside blev der bestilt dug, tallerkner, krus, servietter, balloner, slikposer, sæbebobler og rysler med Minions-temaet. Sidstnævnte fortrød jeg selvfølgelig hurtigt! 😳
The Fairytale Company har oceaner af partytemaer. Alt fra Frost til Avengers.
Antons tante Rikke stod for at lave den fineste Minions-kage. Se øverste billede.
Temaet var hjemme!

Opdækningen

Bum bum, de kunne jo ikke bare spise sig mæt i kage… Hvad pokker skulle jeg finde på, som var nemt at lave, når nu 14 sultne drenge skulle mættes. Hm, pizzasnegle, pølsehorn, sandwich, figenstænger, agurke- og gulerodsstave blev menuen.

Da jeg selv var barn, lavede min far altid skattejagt for mig og mine fødselsdagsgæster. Så han blev fluks hyret til denne ærefulde opgave.

Dagen oprandt. Børnehaven skulle komme fra kl. 10-12… Mon ikke jeg kunne overleve to timer?!
Allerede kl. 9.30 stod vi helt klar. Hm, jeg har aldrig været ekspert i at være i god tid. Mon jeg havde glemt noget!?
Kl. 10.00 sharp stod 14 forventningsfulde drenge og 2 fantastiske pædagoger ude foran døren.
Dagen gik perfekt. De startede med leg på værelset… Dér gik det op for mig, hvor lille et værelse Anton har…ihvertfald med 14 drenge inden i. Efter legen og oprydningen (fedt!) stod den på mad. Der var rigeligt! Vi sluttede af med skattejagt og den skønne Minionskage.
Børnefødselsdagen var en succes!
Jeg tør måske godt igen?!

Tak for i dag

Lige nu kan I deltage i en Giveaway ovre på Life with kids’ Instagramprofil.
Her kan I vinde et gavekort på 350 kr. til The Fairytale Company.
Vinderen findes fredag d. 6/11-15 kl. 20.00.

Mange hyggelige hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk, at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, skolestart! #2