Få kulturen ind fra barnsben

Klar, parat, markér skolestart…

 

(Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg indeholder reklame.)

Forrige uge blev brugt på at forberede skolestarten for begge drenge… De skulle begynde i deres nye skole mandag d. 12/8. Anton i 3. klasse og Oskar i 0. klasse.

Madkasser og dunke skulle findes frem igen, skoletaske skulle indkøbes til Oskar og frem for alt, skulle drengene lidt tidligere i seng, så de kunne lære at stå tidligt op…igen. Nøj, vi har nydt at sove længe!

Foruden ovenstående bestod min forberedelse også af mærkning af diverse ting og sager: Skoletasker, penalhuse, madkasser, dunke, regntøj, gummistøvler osv. Gud, hvor har børn meget af værdi, som man helst ikke vil miste.

Men ét er at man ikke vil miste noget… Der er andre grunde til, at jeg mærker deres ting med Børneflapper:

3 gode grunde til at købe Børneflapper:

  1. Den primære grund er selvfølgelig, at den rette ejermand kan findes, når tingene er blevet væk.
  2. Jeg lægger tøj frem til drengene om morgen (yes, den kontrol har jeg stadig!). Men hvis far vil være sød at hjælpe til nogle gange, så ender det nogle gange med, at Anton får Oskars tøj på og omvendt (det skal nævnes, at de ikke er lige store!). Dette undgår vi, hvis far (og drengene) kan se, hvilket tøj, der er deres 😉
  3. Til sidst, men et af de vigtigste grunde til at købe Børneflapper; man støtter Børnecancerfonden. For hvert ark, der sælges, donerer Børneflapper 1 kr. til Børnecancerfonden. Hvis man vælger at få Børnecancerfondens logo på mærkerne, donerer de hele 5 kr..

Lige nu kører jeg en Giveaway over på bloggens Instagramprofil: @lifewithkids.dk.

Skynd dig at deltage, hvis du gerne vil vinde et sæt Børneflapper med 90 stk.. Vinderen trækkes søndag d. 25/8 kl. 21.00.

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

Ambassadør for Børneflapper.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få kulturen ind fra barnsben