Sikke et skoleår!

Cirkus Summarum…for syvende år i træk

For syvende år i træk har vi været i Cirkus Summarum. Det er som altid en hyggelig oplevelse for både store og små.

Pladsen foran cirkusteltet er fyldt med børnevenlige aktiviteter. Her kan man være op til to timer før forestillingen starter. De to timer bruger drengene på at prøve de forskellige aktiviteter, og vi snacker den lidt. Der er nemlig rigelig af madboder. Men pas på, man kan nemt få brugt flere hundrede kroner på mad, drikke og merchandise 😬. Overskuddet af diverse salg (inkl. billetsalg) går dog til Muskelsvindfonden, så man kan alligevel handle med god samvittighed.

Som sædvanlig har forestillingen et omdrejningspunkt, hvor de kendte figurer fra Ramasjang skal hjælpe med at “noget” lykkes. Også dette år: Fugl har en identitetskrise og kan ikke finde ud af, hvor den kommer fra – og hvor den hører til. Alle figurerne hjælper på hver deres måde…og mon ikke det lykkes Fugl at falde til ro?

Forestillingerne har også hvert år været tilrettelagt og instrueret, så der var noget for både børn og voksne. Onkel Reje er god til lidt lumre bemærkninger, som kun de voksne forstår…og dog, i år kunne jeg se, at Anton på 8 år forstod det meste af det. Det var faktisk sjovt at iagttage ham, når “tiøren faldt” 😄

I år er stjerneparret Rune Klan og Christel Stjernebjerg de kreative og instruerende kræfter bag forestillingen. Kender man ikke til de to, så kan jeg fortælle, at Rune Klan er komiker og hans kone, Christel, er tidligere artist i Cirque de Soleil. Faktisk jublede jeg lidt, da jeg læste, at hun var en del af Cirkus Summarum dette år. Endelig kunne forestillingen få et islæt af rigtige cirkusartisterier. Der var da også nogle kunstneriske artister blandt dansebørnene. Men jeg håber, at parret får endnu et år i instruktørstolene, så vi kan få flere artisterier i manegen. Det hører trods alt hjemme i et cirkus.

Det kan være svært at få gode billetter nu, men det er et forsøg værd. Vi giver ihvertfald vores varmeste anbefalinger af forestillingen.

Læs mere på deres hjemmeside, hvor der også er link til køb af billetter.

 

Mange cirkushilsner fra Nanna, mom with kids.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke et skoleår!