Forældreintra... Helvedets forgård?

Idéer til barsels- og dåbsgaver

Jeg gør opmærksom på, at dette indlæg er skrevet i samarbejde med webshoppen Parcellet.

Jeg elsker ALT ved babyer; deres duft, deres lyde, deres nuttethed, deres buttethed, deres lykkelige forældre.

Lige så meget som jeg elsker babyer, lige så meget elsker jeg at shoppe barsels- og dåbsgaver til den lille. Det skal gerne være noget, der passer lige præcis til den baby eller de forældre.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg omhandlende specielt dåbsgaver: Top 10 over dåbsgaver. I det indlæg kommer jeg blandt andet ind på gaver som: Arveting (ex. smykker), Kay Bojesens univers i træ (dyr, soldater m.m.), Royal Copenhagen (ex. Børnesæt), klassiske børnebøger, eventyrbøger, Bobles, personlige navneplakater og løbecykel. Desuden synes jeg, at Milestone Card også er en genial idé at give som barsels- eller dåbsgave.

På webshoppen Parcellet er der en specifik kategori; dåbsgaver. Her kan man få rigtig mange fine ting til den lille og/eller forældrene. Her er alt fra legetøj, uroer, service og personlige udfyldningsbøger til sengetøj, sengehimmel og sengerand… Skønne farver, lækre kvaliteter og mange anerkendte mærker. Skal du snart til dåb eller på barselsbesøg, så tjek deres hjemmeside ud. Den er nem at overskue, da der er mulighed for filter, så du kan vælge køn, størrelse og mærke. Lige nu er der faktisk en del ting, der er sat ned. Måske er du heldig!

Jeg håber, at I kan blive inspireret…

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældreintra... Helvedets forgård?