Efterårsferie...what to do?

Fedt drengetøj… Er det en by i Rusland?

Jeg er meget beæret over at være drengemor. Det er en helt ny verden, der åbner sig for én, når man bliver forælder til en af det modsatte køn end en selv (jeg tænker, at fædre kan have det på samme måde med døtre?).

Der er dog en verden, der er lukker sig mere, når man er drengemor – og ikke mor til en pige. Det drejer sig om tøj til arvingen.

Hvilke drengemødre har ikke oplevet, at pigetøjet i en tøjforretning fylder 3 eller 4 gange mere end drengetøjet. Det kan virkelig være en skuffende oplevelse at købe tøj til drenge…med mindre man kigger de rigtige steder.

Via Instagram og CIFF Kids messen har jeg fået øjnene op for følgende mærker, der gør lidt ekstra for drengemoden (Tak!).

Tine, kvinden bag tøjmærket Boyish, havde det nøjagtig på samme måde, som jeg har beskrevet ovenover. Hun tog dog sagen i egen hånd. Udstyret med hendes ældste søns tegninger og designs startede hun tøjkollektionen Boyish. Som navnet hentyder, så er det kun tøj til drenge… Og jeg er vild med stilen! Streetwear med baggy pasform, og det er lige mig. Tøjet er ovenikøbet økologisk. Foruden deres eget mærke sælger de andre mærker på webshoppen. Alt tøjet er til drenge.

Billederne til dette indlæg er fra Boyish.

På CIFF Kids for halvandet år siden stødte jeg på det dengang nye mærke The New. Her er der både fedt tøj til drenge og piger. Deres stil er casual med fede prints.

Hvis man følger nogle kendte mennesker med børn på Instagram, så har man måske stødt på mærket Sometimessoon. I en periode var der en del af disse kendisser, der taggede billeder med deres børn med Sometimessoon. Men ok, deres tøj er faktisk også rigtigt fedt! Igen er stilen baggy og casual…det er nok det, jeg falder for.

På Instagram opdagede jeg også på hollandske Lucky no 7. Deres tøj er en blanding af casual og sporty – og med skønne farver. Hvis man ikke magter at bestille tøj fra Holland, kan man følge dem på Instagram i stedet og få inspiration til at sammensætte tøj og accessories.

Til sidst vil jeg nævne “I dig denim”. Igen har jeg fundet brandet på Instagram. “I dig denim” er fra Gøteborg i Sverige, og de laver fedt tøj til både drenge og piger, store og små…for ja, de har også lidt til mødrene.

I sidste ende handler det måske om, hvordan tøjet styles på de forskellige modelbilleder… Og ja, jeg hopper i med begge ben. Det er ikke altid (langt fra!) at mine drenge kommer til at ligne dem på billederne… Men så har de i det mindste noget fedt tøj… 😉

Jeg er klar over, at mærkerne, jeg fremhæver i dette indlæg, er valgt på baggrund af min egen smag til mine to drenge… Jeg håber alligevel, at I kan blive inspireret af deres hjemmesider.

Jeg vil desuden gøre opmærksom på, at dette indlæg ikke er sponsoreret. Jeg har selv taget initiativ til indlægget.

Mange hilsner fra en drengemor, Nanna.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie...what to do?