Ferie-fif

Babyboom i vennekredsen

barnets-bog

Vi har babyboom i vennekredsen 😃👏🏼.

Nogle er lige blevet forældre for første gang – andre bliver snart forældre til deres tredje barn. Om det er første, andet eller tredje barn, det er lige spændende…

De, der kender mig godt, ved, at jeg elsker ALT omkring babyer. De fleste ved også godt, at min mand ikke er tilhænger af flere børn her hjemme…derfor må jeg nyde andres børn fuldt ud (og det gør jeg også!).

Når der kommer baby i nærmeste vennekreds eller familie, begynder jeg tit at tænke i gaver og overraskelser, ligeså snart de har breaket nyheden. Dette kan være barselsgaver eller eventuelle dåbsgaver. Jeg har tidligere skrevet et indlæg omkring Top 10 over dåbsgaver. Det kan læses her.

Jeg kan godt lide at give gaver, der enten betyder noget specielt – eller ting, som jeg selv har været glad for at have.

Hos Bæklund Design kan man finde et hav af oplagte barsels- og dåbsgaver. Der er alt fra bøger, billeder, bamser og andet legetøj… En stor del af produkterne kan gøres personlige – ex. med navn eller andre informationer på barnet. På deres hjemmeside kan I for eksempel finde personlige bamser, nusseklude, suttesnore, puder, tæpper, sengetøj og navneplakater. Man kunne lave en rigtig lækker og personlig kurv med de produkter. Til overskudsforældrene er der også Barnets bog i et lækkert design. Det kunne være en lille barselsgave til forældrene. Et andet produkt, som jeg synes er fedt, er de flotte stjernetegnsplakater. Disse kan også bruges, når barnet bliver ældre, og lyserød og lyseblå bliver for pussenusset. Jeg synes, at de er super flotte de plakater. 

stjernetegnsplakat

Tjek hjemmesiden ud… Der er mange søde, sjove produkter til de små. Kun et fåtal er nævnt her.

Jeg gør opmærksom på, at indlægget er skrevet i samarbejde med Bæklund Design.

 

Mange vinterhilsner fra Nanna.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie-fif