Kender I SKAM? Kender I så også MOT?

Wow, hvorfor har vi ikke været der før?

kube-labyrint

Forleden besøgte vi KU.BE på Frederiksberg… Et kultur- og bevægelseshus tæt på Flintholm Station.

Jeg havde egentlig bare tænkt mig at lave et opslag på Instagram om stedet, men efter at have brugt to timer på stedet, blev jeg overbevist om at skrive et lille indlæg i stedet… Det fortjener KU.BE i den grad.

Det første indtryk er den nye bygning. Fin arkitektur. Ved indgangen bliver man desuden mødt af det sødeste og mest smilende personale, der i vores tilfælde tog kontakt til os. Hun kunne tydeligt se, at vi ikke havde været der før. Hun bød os velkommen og fortalte kort om stedet. Skøn velkomst… Man følte sig virkelig velkommen!

Når man er kommet ind, er det ellers bare om at komme i gang. Slip børnene løs! 3800m2, hele fire etager og flere aktiviteter på hver etage, så der er nok at se til.

De forskellige aktiviteter gør også, at der er noget for alle aldre. Om man bare vil vælte rundt i puder – eller om man tør gå på et udspændt net mange meter over jorden. Der er væglabyrint, rutchebaner, løbebaner og meget mere. Der er altså noget for både de små tumlere, men også for de lidt større vovehalse.

kube-net

Når man trænger til en pause, er der også flere muligheder. Er man sulten kan man gå ned i caféen og få en sandwich, pølsehorn, frugt eller andet. Der er dog også et madpakkeområde, hvis man vælger selv at have mad med. På én af etagerne er der desuden et bibliotek, hvor man kan sidde og slappe af. Dette kan også bruges af forældre til de lidt større, selvhjulpne børn, mens børnene slår sig løs på de forskellige etager. Man skal dog være over 10 år, hvis man skal være der uden forældreopsyn. Til gengæld er mange af aktiviteterne lavet, så forældre kan være med hele vejen. Så kom bare i gang 😉.

Hvis vejret er til det, så skal man unde sig selv at gå udenfor. Bag KU.BE ligger et fantastisk aktivitetsområde, med parkouranlæg, skatebaner, trampoliner og klatrestammer. Her kan man bruge lige så lang tid som indedøre.

kube-ude

Jeg synes, at I, der bor i nærheden af Storkøbenhavn, skal prøve KU.BE… Dette fantastiske aktivitetssted…hvor der oven i købet er gratis adgang.

På deres hjemmeside kan I læse mere om stedet – desuden kan I læse om alle de arrangementer, som KU.BE også står for.

I kan også finde stedet på Facebook.

Mange aktive hilsner fra Nanna, mom with kids.

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Jeg bliver så glad, hvis I følger Life with kids ;o)

1 kommentar

  • Gry

    Waaauuu det ser fantastisk ud! Jeg vil da tage ungerne med derhen trods det vi bor i Næstved!😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I SKAM? Kender I så også MOT?