Guide: Børnevenlige feriedage i Storkøbenhavn

Kom afsted…om ikke andet så næste år!

Oskar og hans store idol, Bruno

Oskar og hans store idol, Bruno

Wow, jeg har lige haft én af sommerens bedste dage med mine tre drenge… Igen i år stod den på Cirkus Summarum på Tiøren på Amager… Og igen i år var det en kæmpe succes!

Vi har set de sidste fire års forestillinger, men i år var Oskar med for første gang. Det kunne blive en succes – eller en fiasko!

Vi ankom halvanden time før forestillingen for – sædvanen tro – at indtage pladsen foran teltet. Her er der altid masser af aktiviteter for børn i alle aldre – og barnlige sjæle.
I år kunne man f.eks. tegne sit eget Monster – og bagefter sætte det i fængsel, som Monster Buster plejer at gøre.
Man kunne også klæde sig ud i de tidligere forestillingers kostumer.
En kæmpe, oppustelig “hoppe-rutchebane” var også at finde på pladsen samt mange andre aktiviteter.
Man kan snildt bruge 2 timer på pladsen. Hvis I skal ind og se forestillingen, så gør jer selv den tjeneste at komme lidt før og nyde den gode stemning på pladsen.
De frivillige, der arbejder på pladsen, er altid glade og imødekommende. De tager godt imod alle – og de er ikke blege for at sætte en fællesdans i gang midt på pladsen.

Venter spændt på forestillingens start

Venter spændt på forestillingens start

Dette års forestilling var, som det plejer, bygget op omkring et tema. Denne gang er det Cirkusdirektøren (i skikkelse af Rasmus Bjerg), der er blevet væk. Til at starte med synes de andre artister, at det egentlig er fint nok…meeen hurtigt kommer de til at savne ham.
Selv samme Cirkusdirektør er år efter år et fantastisk bindeled mellem det barnlige – og det til de lidt mere voksne. Han sørger for at komme med indirekte, skægge kommentarer, som er sjove for alle – men selve betydningen forstår kun voksne. Lige præcis derfor er Cirkus Summarum også en stor succes hos forældrene!

Selve showet er præget af stor professionalisme. Alt fra lyd og lys til koreografi og manuskript sidder lige i øjet.
Artisterne forbliver i deres roller fra Ramasjang – og selv da Hr. Skæg fik det dårligt midt i et nummer, så sørgede både Hr. Skæg og Onkel Reje, som også var i manegen på det tidspunkt, at blive i deres roller. Hr. Skæg sagde, at han lige skulle lidt ud – og Onkel Reje sørgede for at underholde imens. Her viste han en enormt stort overskud inden for improvisation.
Onkel Reje er, ligesom Cirkusdirektøren, god til de sjove, skægge kommentarer, som kun de voksne forstår…enkelte af dem under bæltestedet 😉.

Forestillingen sluttede af med et fantastisk potpourri af gamle “Bamses venner”-numre… Og jeg kan love for, at der blev skrålet med på tribunerne…denne gang af den voksne del af publikum.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse – og alle nye artister, som Rasmus Ott og Børnebanden, gjorde det til UG med kryds og slange…ligesom de garvede artister.

Og Oskar, han klarede det også fint… Men han var godt nok træt efterfølgende. Forestillingen var jo lige midt i hans lur… 😉

Vi er klar igen næste år… Er I???

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

 

Husk, at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Børnevenlige feriedage i Storkøbenhavn