Få "styr" på dit barn...

Jeg er skruk!

77_Skruk

Jeg er skruk for tiden, og der er flere faktorer, der spiller ind.
For det første, så har Oskar nu den alder, som Anton havde, da han blev storebror. Det synes jeg er tankevækkende!
For det andet er der mange omkring mig, der går rundt med maver på. Jeg kan næsten ikke være i min krop af glæde. Jeg glæder mig over at høre om deres graviditet og deres planer. Jeg bliver helt nostalgisk!
For det tredje, så har jeg lige pakket en masse børne- og babyting væk… Øv, det giver altid et lille stik i hjertet! En reminder om, at tiden går (alt for) hurtigt!

Så er det nu, at man kunne sige: “Jamen, så få da det tredje barn!”… Men nej, min mand har ikke lyst til at få flere børn! En tanke jeg har lidt svært ved at håndtere og acceptere.
Jeg har altid vidst, at jeg ville have tre børn. Jeg er selv ud af en søskendeflok på tre.
Jeg føler mig slet ikke færdig med at få børn…tværtimod.
Jeg føler mig slet ikke fuldendt!
Og det kunne da være sjovt, hvis nummer tre blev en pige. Så ville jeg ikke være alene om al østrogenet herhjemme.

Jeg elsker at gå hjemme med børnene – og havde jeg vidst, at barslen med Oskar var den sidste, så havde jeg nok nydt den på en anden måde. Jeg var sikker på, at jeg skulle have tre børn, og dermed skulle igennem det hele igen… Der er mange ting, som jeg slet ikke føler, jeg har nået – eller gjort færdigt.

For lidt over et år siden troede jeg på, at jeg stadig kunne overtale ham… I dag er han hverken til at hugge eller stikke i. Han har taget sin beslutning…som så bliver “vores” beslutning. Den beslutning må jeg vænne mig til.
Men det er så hér, at jeg skal stoppe op og kigge på de to drengebasser, som jeg allerede har herhjemme…og takke for at jeg lige præcis er mor for de to! 💚💙

Mange sommerhilsner fra Nanna, mom with TWO kids.

 

Husk at I kan følge Life with kids på:

Facebook

Instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få "styr" på dit barn...