Hurra for den barnlige sjæl!

Kender I www.vi-gør.dk?

27_Vi-gør

En veninde gjorde mig forleden bekendt med siden Vi-Gør.dk på Facebook.
Det er en privat forening, der gør alt for at skaffe ressourcer til at hjælpe mindrebemidlede børnefamilier.
Foreningen består af lutter frivillige ildsjæle, der bl.a. arbejder for at stable forskellige arrangementer på benene for disse familier.

Deres næste store projekt er en kæmpe sommerfest d. 1/8-15. I samarbejde med Red Barnet og Carlsberg Byen, indtager vi-gør.dk og en masse familier Boblepladsen ved Carlsberg den dag.
Til denne fest får hvert barn en lille, hæklet gave. Her er det en masse kvinder, der frivilligt har brugt mange timer på at hækle søde, sjove figurer til børnene.

Man kan både som privatperson og firma være med til at støtte foreningen. Man kan både støtte økonomisk, men også ved at donere diverse ting til foreningen. Dette kan f.eks. hæklegarn, gavepapir eller mad.

Har man lyst til at vide mere – eller ligefrem melde sig som frivillig – kan man besøge deres Facebook-side her – eller deres hjemmeside her.
Hæklegruppen har deres helt egen Facebook-side, som man kan blive medlem af her.

I næste uge bliver bloggen lavet om til en lille føljeton. I kan over 4 dage læse om de oplevelser, som vi havde inde i København denne uge. Det var en miniferie i børnenes tegn. Jeg kan love jer, at der blev råhygget!
Læs med den kommende uge.

Mange hilsner fra Nanna, Mom with kids.

Husk at I kan følge Life with kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for den barnlige sjæl!