Top 10 over dåbsgaver

Hurra for den barnlige sjæl!

26_Cirkus Summarum

Jeg er en af dem, der kan gå og glæde sig et helt år til at gense Cirkus Summarum sammen med familien.
Jeg er en af dem, der sidder klar på nettet, den dag billetterne bliver sat til salg. Tænk nu, hvis jeg ikke får dem!
Jeg er en af dem, der lader sig fuldstændig opsluge af selve cirkusforestillingen – på lige fod med børnene.

For 3. år i træk skulle vi til Ti-øren på Amager for at se Cirkus Summarum.
Her hjemme er vi store fans af alle figurerne fra Ramasjang. Kanalen kører næsten fra kl. 7.00 morgen til 20.00 aften, hvor ungerne bliver puttet samtidig med idolerne fra Ramasjang (Undskyld, Lola Jensen!).
Derfor er Cirkus Summarum et must for os hvert år.

Jeg vil gerne fremhæve det, som gør Cirkus Summarum så unik.

Vigtigt er, at indtægten går til et godt og vigtigt formål. Det er Muskelsvindfonden, der står bag forestillingen, og med arbejdet omkring Cirkus Summarum vil de gerne vise, at der skal være plads til forskelle. De er gode til at vise, hvilke børn og unge der dagligt lever med muskelsvind. Børnene bruges blandt andet på deres plakater og andet Pr-materiale. Desuden kan man prøve forskellige hjælpemidler på selve cirkuspladsen som f.eks. kørestole.
Overskuddet fra forestillingerne går bl.a. til forskning og andet arbejde i forbindelse med børn og unge, der har muskelsvind. De arrangerer bl.a. sommerlejre for de ramte børn.
Man kan altså more sig gevaldigt – med god samvittighed!

Cirkuspladsen åbner 2 timer før forestillingerne. Her kan man blive underholdt på alle mulige måder. Der er bl.a. store hoppeborge, den hyggelige fortællebus, tegneaktiviter, og hvis man er mange om at hoppe/cykle/løbe/køre i kørestol osv., kan man prøve at få Bruno til at slå en kæmpe prut, der kan høres ud over hele pladsen.
Desuden kan der købes mad, drikke, popcorn, is, selvpresset juice og m.m.
Tiden på pladsen inden selve forestillingen er lige så vigtig som selve forestillingen. Så giv jer tid til det. Pladsen er et rent slaraffenland for alle barnlige sjæle!

Selve forestillingen vil jeg ikke røbe så meget om. Men jeg vil gerne nævne, at der altid er en rød tråd igennem deres forestilling. Der er altid et tema, som samtlige af de fantastiske, velkendte artister kommer i berøring med på en eller anden måde.
Hele forestillingen bliver flot bundet sammen af Cirkusdirektøren, som også formår at være den, der kommer med bemærkninger, som får de voksne til at trække på smilebåndet for ikke at sige skraldgrine. Ligesom de tidligere år så er det fabelagtige Rasmus Bjerg, der står bag Cirkusdirektøren. Han gør det til UG, men i år savnede vi hans pendant Jacob Riising.
Fra år til år er det nemlig forskelligt, hvilke artister der deltager. Nogle er gengangere, nogle kommer tilbage efter en kort pause, mens andre har deres debut. Det er dog altid DR Big Bandet, der sørger for den gode, fængende musik igennem hele forestillingen.

Jeg vil hermed på det varmeste anbefale alle børnefamilier til at besøge Cirkus Summarum – enten i Århus eller i København.

Der er få billetter tilbage, og de kan købes her.

God sommer til jer alle!
Hilsen Nanna, mom with kids.

Husk at følge Life with kids på:
Facebook
Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 over dåbsgaver