"...på en bænk i Kongens Have!"

Hvis bare jeg kunne skrue tiden lidt tilbage…

24_Guide til barselMine barsler ligger hhv. 5 og 2 år tilbage… Lige rundt om hjørnet…og så alligevel ikke. Tiden flyver afsted. Det ved alle med små børn.
Jeg tænker stadig tilbage på mine barsler med stor glæde. Jeg ELSKEDE at være på barsel – og jeg var meget aktiv i barslen. Hvad vi (mig og lillemanden 1 og 2) ikke fordrev tiden med. Det var ikke småting.
Men der er alligevel ting, som jeg i dag ærgrer mig over, jeg ikke fik gjort.

Før fødslen:
Fødselsforberedende træning. Altså træning, hvor du får gjort kroppen klar til den store dag. Den kan være alt lige fra pilates- og yoga-træning til træning, hvor man generelt øver vejrtrækningsteknikker. Der findes også træning i varmtvandsbassiner – og Fitnessdk har deciderede graviditetshold i udvalgte centre.

Milestone Pregnancy Cards. De populære Milestone Cards fås også i en udgave, hvor det drejer sig om højdepunkterne under graviditeten. F.eks. da man mærkede barnet for første gang, eller da man fik kønnet at vide.
Mange tager billeder af maven samtidig med, at de holder kortet op til. Så er det hele foreviget!

Efter fødslen:
Igen de populære Milestone Card, men her hvor det er babys udvikling, man følger: Hvornår barnet kunne sidde selv, fik sin første tand osv.
Her ses det tit, at man prøver at få barnet til selv at holde kortet, mens man foreviger det store øjeblik.
Både disse kort og de ovenstående Pregnancy Cards kan købes her.

Trilletræning eller Pushy Mums. Motion med baby i barnevogn.
Tænk at kunne få strammet efterfødselskroppen op samtidig med at være social sammen med andre.
Jeg har tidligere skrevet et indlæg om denne form for træning. Det kan læses her.

Jeg ville pryde det søde babyværelse med en uro fra Konges Sløjd. Uroerne med skyer og dråber eller måne og stjerner er simpelthen så søde – og de vil passe til både et drenge- og pigeværelse, da de fås i mange farver.
Uroerne kan bl.a. købes her.

Det sidste, som jeg har fortrudt, er, at vi ikke fik rejst mere. Mange af dem, jeg kender, tog på en længere rejse, mens konen (og evt. manden) var på barsel. Det må da være så skønt at udnytte, at begge forældre kan have tid til sådan noget. Tænk at tage en hel måned syd på…

Ovenstående er de ting, som jeg ville ønske, jeg havde gjort. Men der er selvfølgelig også ting, som jeg er lykkelig for, at jeg fik gjort.
Jeg har gået til både babysvømning og -rytmik med begge drenge. Det har været så fantastisk at have den oplevelse og samvær med dem. Det kan klart anbefales.
Med hvert barn har jeg også sagt ja tak til mødregrupper. Det har været super dejligt at kunne sparre med andre mødre…eller bare tale med andre voksne. En del af de kvinder og børn, som jeg har mødt dér, ses vi stadig med. Det er venskab for livet.
Noget andet, som jeg heller ikke har fortrudt, er at gå på nedsat tid. Det har jeg været siden Anton blev født for snart 5 år siden. Det skal selvfølgelig gå op økonomisk, men kan det det, så er det godt givet ud, for du får aldrig den tid igen.
Det gælder om at nyde tiden med sit barn fuldt ud! Barslen går ALT for hurtigt!

Mange hilsner fra Nanna, mom with kids.

Husk at I kan følge Life With Kids på:
Facebook
Instagram
Bloggermoms

2 kommentarer

 • Du må jo bare i gang med at lave en baby mere, så du kan få de ting med også :-).

  Angående Konges Sløjd uroen, så kan du jo altid få deres sengetøj.
  https://sovedyret.dk/konges-sloejd-sengetoej

  Det vokser dine børn jo ikke ud af sådan lige med det samme.
  Og en uro til en 2 årig er da stadig realistisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mom with kids

   Jeg må ikke få nr. 3 for min mand… Buhu! ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"...på en bænk i Kongens Have!"